Setari Cookie-uri

Pas cu pas: confectioneaza o aplica atractiva

Chiar si lumina artificiala poate crea o atmosfera placuta in orice camera - un exemplu in acest sens este aplica noastra de perete care confera o nota deosebita spatiilor dumneavoastra. Si care, in cele doua compartimente lungi ale sale, pune in scena mici detalii speciale.

Pasul 5

Asezati acum partea anterioara a aplicii de perete sprijinind-o pe fata expusa privirii. Montati cele doua corpuri luminoase inferioare cu masina de insurubat cu acumulator si suruburi cu cap inecat 2,4 x 16 mm sub decupajele deschiderilor si sub randul de gauri. Montati cel de-al treilea corp luminos in acelasi mod, sub deschiderea superioara.
Aveti grija ca toate cablurile sa fie orientate in aceeasi directie. Astfel, mai tarziu le veti putea trece prin deschiderea dintre tablia de fund din sticla acrilica si latura panoului frontal si cobori jos, pentru a le racorda la o priza tripla. Pe aceasta din urma o veti monta in continuare, pe partea posterioara a panoului frontal. Va mai trebuie doar un cablu pentru a alimenta cu energie aplica de perete.

Vizionare placuta


Kudika
20 Martie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.