Setari Cookie-uri

Deco Box si MaiMultVerde, parteneri in campania “Primul meu brad eco”

Deco Box, alaturi de Asociatia MaiMultVerde, anunta campania "Primul meu brad eco", ce va avea loc pe toata durata lunii decembrie.

Comunicat de presa

Bucuresti, 28 noiembrie 2013 Deco Box, alaturi de Asociatia MaiMultVerde anunta campania “Primul meu brad eco”, ce va avea loc pe toata durata lunii decembrie.

“Pentru ca suntem in apropierea sarbatorilor de iarna si pentru ca mereu ne dorim sa oferim ceva cat mai creativ celor dragi, Deco Box a pregatit o colectie de cadouri eco sub umbrela unei campanii de responsabilitate sociala, alaturi de Asociatia MaiMultVerde. Cu fiecare bradut achizitionat, un procent de 5% din pretul acestuia va fi directionat catre Asociatie pentru plantarea de copaci prin programele de voluntariat. Mi-as dori sa reusim sa plantam o padure intreaga, padurea Deco Box” a declarat Liliana Stoica, artist si co-fondator Deco Box.

Creati din lemn reciclat 100 %, bradutii Deco Box sunt disponibili intr-o varietate de culori pastelate, in combinatii de alb si verde, roz, portocaliu sau albastru si au un design unic, cu o patina vintage. Pictati manual in acrilic, cu dimensiuni de 50x35cm si 60x40cm vor avea un pret cuprins intre 160 si 200 de lei.

Citește și:

Bradutii Deco Box vor fi disponibili pe toata durata lunii decembrie in reteaua librariilor Carturesti din Bucuresti din locatiile Arthur Verona, Promenada si Baneasa Shopping City, precum si online, prin pagina de Facebook https://www.facebook.com/decobox.ro si magazinul online MaiMultVerde http://shop.maimultverde.ro/

Doar in librariile Carturesti vor fi disponibile spre vanzare si celelalte produse din colectia Deco Box precum tablourile mozaic, suporturile de lumanari sau de carti de vizita, realizate tot din lemn reciclat, reconditionat si pictat, fiind o alternativa la cadourile clasice.

Despre Deco Box
Pornind de la ideea ca suntem cu totii facuti din culoare, un conglomerat de vibratii si spatii, spiritul artistic nonconformist al Lilianei Stoica a pornit un fir narativ care, prin bucati de lemn cioplit si colorat, a prins viata in atelierul sau de creatie. Prin combinatia inedita dintre lemn si culoare, Deco Box lanseaza un nou trend in designul de interior, ce pune pe primul loc exprimarea personala si manifestarea originalitatii.
www.deco-box.ro
www.facebook.com/decobox.ro

Asociatia MaiMultVerde (www.maimultverde.ro) este o organizatie neguvernamentala, nonprofit si de protectie a mediului, care are misiunea de a construi o noua cultura a voluntariatului pentru mediu in Romania. In primii cinci ani de activitate, 2008 - 2012, MaiMultVerde a lucrat cu 22.000 de voluntari, a plantat peste 700.000 de puieti, a strans peste 300 de tone de deseuri, a deschis primul sistem de bike-sharing din Bucuresti si Oradea, Cicloteque, a derulat mai multe campanii nationale de informare si educatie si a organizat prima gala de strangere de fonduri pentru proiecte de mediu, Gala Verde. Bugetul MaiMultVerde in primii cinci ani a depasit 3.800.000 de euro. Fondurile au fost obtinute din sponsorizari oferite de marile companii din Romania.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
29 Noiembrie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.