Setari Cookie-uri

Descopera piese de mobilier in stil eclectic

Daca va plac mai multe stiluri de amenajari interioare, dar in acelasi timp va este greu sa va decideti asupra unuia singur, adoptati amenajarile interioare in stil eclectic.

Comunicat de presa

Daca va plac mai multe stiluri de amenajari interioare, dar in acelasi timp va este greu sa va decideti asupra unuia singur, Galeriile Noblesse va propun sa dati frau liber imaginatiei si sa imbinati armonios piese de mobilier cu influente din mai multe stiluri: japonez, toscan, provensal, etc. Intr-un cuvant, sa adoptati amenajarile interioare in stil eclectic, cameleonic.

Chiar daca este nevoie de o buna cunoastere a stilurilor si o cultura vasta pentru a sti cum sa combinati elementele, texturile si decoratiunile, astfel incat rezultatul final sa fie unul unitar si fermecator, Galeriile Noblesse va ofera inspiratia necesara unei amenajari eclectice ca la carte.

Piesele de mobilier din noile colectii Galeriile Noblesse sunt perfect adaptate stilului de viata contemporan, pastrand in acelasi timp fascinatia pieselor consacrate, profund inspirate din arta renascentista.

Citește și:

Dupa cum se poate observa, stilul eclectic este unul al contrastelor: vechi - nou, clasic - contemporan, fantezie - simplitate, insa care incearca sa le aduca in acelasi decor, sa creeze o poveste intre ele.
“Paleta de culori, versatilitatea si atentia la detalii sunt cateva dintre elementele cheie care adauga interiorului o nota reprezentativa: piesele de mobilier de dimensiuni mari, in nuante neutre de crem, maro, alb, gri si negru sunt puse in valoare de accentele si finisajele in culori vibrante, care evidentiaza bunul gust si buna convietuire a obiectelor intr-o camera.” , declara Loredana Preda, General Manager Galeriile Noblesse.

De asemenea, texturile brute ale meselor sculptate cu rigurozitate in lemn sau metal contrasteaza cu delicatetea materialelor fine si pretioase ce imbraca cu eleganta fiecare piesa, rezultatul fiind o armonie vizuala, adica sa privesti si sa-ti placa ceea ce vezi.

Citește și:

Piesele de mobilier in stil ecletic propuse de Galeriile Noblesse intregesc cu succes orice spatiu si-l personalizeaza prin combinatii neasteptate de culori si nonculori, mobilier somptuos si multitudinea de elemente disparate care il compun.

Liderul amenajarile interioare, Galeriile Noblesse, aduce la un numitor comun imaginatia, indrazneala si priceperea, pentru a da o nota personala decorului, fara a neglija functionalitatea si esteticul spatiului.

Va asteptam sa ne vizitati in showroom-urile noastre din Bucuresti si Bacau, iar pentru a fi la curent cu noutatile, va invitam sa urmariti site-ul www.galeriilenoblesse.ro, dar si pagina de Facebook a companiei: https://www.facebook.com/galeriilenoblesse.

Descopera mai multe modele de livinguri clasice

Vizionare placuta


Kudika
1 Noiembrie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.