Setari Cookie-uri

Noul pistol de lipit de la Bosch - special creat pentru a usura viata tuturor

Noul pistol de lipit de la Bosch transforma munca de artizanat sau bricolajul, precum si proiectele de reparare in activitati simple si usoare.

Cine vrea sa Pistol de lipit Bosch repare un ursulet de plus, o curea a gentii de umar, manerul unui dulap de prosoape sau doreste pur si simplu sa petreaca momente placute alaturi de cei mici, confectionand diferite obiecte decorative, stimulandu-le imaginatia, are acum un nou aliat de incredere - pistolul de lipit cu lipici fierbinte de la Bosch. Mic, usor si precis, acest ajutor practic ofera libertatea de miscare maxima deoarece nu are cablu, fiind special creat pentru proiectele ce necesita lipiri mici. Noul pistol de lipit de la Bosch transforma munca de artizanat sau bricolajul, precum si proiectele de reparare in activitati simple si usoare.

Utilizare simpla in numai trei pasi
Pistolul de lipit este gata de folosire in doar trei pasi: se introduce tubul de lipici, se porneste aparatul si dupa doar 15 secunde de asteptare este gata de lucru. Oricare ar fi materialul – fie hartie, carton, material textil, piele, pluta, lemn, metal, plastic sau piatra – pistolul de lipit realizeaza o lipitura permanenta cu un minim de efort.

Citește și:

Se spune ca ’’Lucrurile bune vin in pachete mici’’ Pistol de lipit Bosch
Datorita unui maner incastrat, pistolul de lipit sta confortabil in mana, precum un stilou. Designul ii permite sa fie folosit usor si cu un nivel ridicat de precizie. Elementul de incalzire are efect doar asupra duzei de lipici si asupra capului dispozitivului incorporat, transformand astfel pistolul de lipit intr-un ajutor sigur de zi cu zi. Pistolul cu lipici fierbinte absoarbe automat lipiciul in exces inapoi in dispozitiv – acest lucru permite o lipire curata, cu picurare mica si cu un nivel mare de precizie, iar astfel se previne si infundarea duzei.

Lipire oricand si oriunde - independenta datorata lipsei cablului
Bateria litiu-ion este gata pentru a fi folosita oricand este nevoie si stocheaza energie pentru o mare perioada de timp. La fel ca si celelalte instrumente de la Bosch care functioneaza cu baterii litiu-ion, pistolul de lipit nu are efect de memorie, iar bateria poate fi incarcata oricand, fara pierderi de energie. Utilizatorul poate folosi pana la 6 batoane de lipici la o singura incarcare a bateriei.

Citește și:

Tuburile albe de lipici sunt ideale pentru locurile care necesita adezivi de inalta rezistenta. Tuburile colorate, pe de alta parte, au avantajul ca adezivul nu este vizibil. Acestea, de exemplu, sunt perfecte pentru lipirea strasurilor sau nasurilor animalelor de plus.

Vizionare placuta


Kudika
8 Iulie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.