Setari Cookie-uri

Beneficiaza de un interior deosebit de la Galeriile Noblesse, cadou de casa noua de la Ibiza Sol Residence

Cu totii ne dorim o casa in trend. Insa a avea o casa in tendintele vietii tale e mai important decat a te lasa influentat de tot ceea ce apare nou. Tocmai de aceea, Galeriile Noblesse au dezvoltat un parteneriat impreuna cu Ibiza Sol Residence, unul dintre cele mai elegante si exclusiviste ansambluri rezidentiale.

Cu totii ne dorim o Amenajare Galeriile Noblesse casa in trend. Insa a avea o casa in tendintele vietii tale e mai important decat a te lasa influentat de tot ceea ce apare nou. Asta pentu ca designul locuintei trebuie sa fie inspirat de stilul tau de viata si de felul in care iti place sa te relaxezi. Tocmai de aceea, Galeriile Noblesse au dezvoltat un parteneriat impreuna cu Ibiza Sol Residence, unul dintre cele mai elegante si exclusiviste ansambluri rezidentiale, situat in apropierea padurii Baneasa din Bucuresti. Scopul acestei colaborari este transformarea in realitate a visului de a avea casa care sa te reprezinte, in care sa iti improspatezi resursele si sa te refugiezi pentru odihna sau distractie cu prietenii. Dar asta nu e tot! Te poti bucura de privilegiile unui resort exclusivist si de un interior luxos, decorat de catre designerii Studio Inisign cu produse de mobilier, accesorii, perdele, tapet sau placari de cea mai inalta calitate de la Galeriile Noblesse.

Citește și:

Odata cu apartamentul achizitionat si indiferent de stilul de amenajare preferat, Galeriile Noblesse si propriul birou de design interior, Studio Insign, va ofera consultanta de care aveti nevoie in gasirea solutiilor perfecte si inteligente de personalizare a spatiului, care sa va scuteasca de stresul si timpul pierdut prin magazine sau in cautare de inspiratie, dand o noua dimensiune confortului si elegantei.

Imagineaza-ti cum ar fi sa traiesti in mijlocul naturii, intr-o zona complet privata si protejata si mai ales, intr-un interior asa cum visezi, modern si primitor.

“Colaborarea Amenajare Galeriile Noblesse noastra cu membrii echipei Ibiza Sol Residence o pot descrie ca fiind una bazata pe profesionalism si oferirea unor beneficii competitive si diferite pe care acest rezidential de lux a dorit sa le ofere potentialilor cumparatori. Astfel, cei care achizitioneaza un apartament in complexul Ibiza Sol Residence primesc un voucher in valoare de 9000 de euro pentru a achizitiona produse de la Galeriile Noblesse, reduceri suplimentare, dar si accesul la serviciul de amenajare la cheie, care presupune ca tot designul interior al casei va fi realizat de Galeriile Noblesse si Studio Insign, iar proprietarului nu ii mai ramane decat sa se mute de indata ce amenajarea a fost finalizata” a declarat Loredana Preda, General Manager Galeriile Noblesse.

Citește și:

Pentru a amenaja un apartament de patru camere care curpinde living, doua dormitoare de copii si unul matrimonial, reprezentantii Ibiza Sol Residence au ales Galeriile Noblesse, deoarece sunt recunoscuti ca lideri in amenajari interioare. Acestia au mizat pe mixul de culori precum rosu, alb, negru si gri pentru living si dining, dar si pe piesele de mobilier multifunctionale, cu numeroase spatii de depozitare camuflate, dar foarte utile. Va propunem sa vedeti rezultatele si sa descoperiti noi surse de inspiratie pentru a va personaliza fiecare incapere a casei in care traiti, vizitand www.galeriilenoblesse.ro/proiecte_speciale. Ia-ti cadoul de casa noua si bucura-te de noul stil de viata!

Vizionare placuta


Kudika
19 Iunie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.