Setari Cookie-uri

Practic: cum sa decorezi un perete de balcon cu fructe si legume

Doriti sa cultivati fructe si legume, dar locuiti intr-un apartament si nu aveti destul spatiu pe balcon pentru ghivece si jardiniere? Aflati cum puteti realiza un suport pentru ghivece in cele ce urmeaza.

Suport pentru fructe si legume: pasul 3

Indoiti fiecare tija, astfel incat sa formati niste cercuri. Fixati patru suporturi din metal pe bancul de lucru, pentru a sustine inelul pe care doriti sa-l sudati. Sudati cele doua extremitati ale inelului cu ajutorul arzatorului Dremel Versaflame. Pentru aceasta, mai intai curatati suprafetele cu ajutorul uneltei multifunctionale Dremel 3000 cu perie din otel inoxidabil 530 pentru a inlatura rugina, praful etc. Apoi incalziti cele doua extremitati ale inelului pana la punctul de topire cu ajutorul arzatorului Dremel Versaflame. Aplicati electrodul de sudura pe fiecare extremitate a inelului. Atunci cand extremitatea inelului are o temperatura suficient de ridicata, electrodul de sudura se va topi pe aceasta.
Cat timp picatura de material de adaos este inca topita, slefuiti electrodul de sudura cu o tija abraziva din otel inoxidabil pentru a inlatura stratul de oxid format sub stratul topit de material de adaos. Acest lucru permite stratului de material de adaos sa se imbine cu tija de aluminiu. Inchideti inelul si fixati cu ajutorul unei cleme Dremel cu tija sau ceva similar, apoi incalziti pana cand materialul de sudura ajunge din nou la punctul de topire, iar cele doua suprafete se vor imbina. Daca este necesar, adaugati mai mult material de sudura. Pe YouTube puteti gasi materiale video utile cu instructiuni corespunzatoare.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
24 August 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.