Setari Cookie-uri

Amenajeaza-ti locuinta in stil Rustic-Country si inspira-te de la Galeriile Noblesse

Cele mai noi tendinte in materie de amenajari interioare aduc in prim plan stilul rustic-country, mai aproape de natura, cu piese de mobilier mate, cu aspect nefinisat, fara fronturi lacuite sau lucioase.

Cele mai noi tendinte Stilul country in materie de amenajari interioare aduc in prim plan stilul rustic-country, mai aproape de natura, cu piese de mobilier mate, cu aspect nefinisat, fara fronturi lacuite sau lucioase.

Galeriile Noblesse, lider in amenajarile de lux, au lansat recent pe piata din Romania colectia Hard Country, care se remarca prin produsele din lemn natural, prelucrate manual, cu aspect vintage, avand un aer aflat la granita dintre country si chic, ce duce cu gandul la frumoasa zona Firenze din Italia. Regasim piese de mobilier care pot fi integrate in bucatarie si in crama, cu scaune inalte, bar din lemn, recipiente cu forme inedite pentru bauturi si fotolii confortabile din piele.

“Anul acesta ne Stilul country apropiem de natura, folosim materiale naturale si pe cat posibil ecologice. De altfel, stilul rustic-country se poate defini prin interioare informale si relaxante, cu canapele confortabile si imprimeuri florale. Practic, se pune accent pe tot ceea ce inseamna practicitate si comoditate. Rafinamentul pieselor de mobilier din cea mai noua colectie Galeriile Noblesse, “Hard Country”, va va oferi oaza de liniste si relaxare pe care doar in natura o mai gasim”, sustine Loredana Preda, General Manager Galeriile Noblesse.

Citește și:

Cramele, in atentia designerilor

Pentru iubitorii de vinuri, colectia “Hard Country” vine cu propuneri de transformare a cramei intr-un spatiu prietenos, reconfortant, recreativ si odihnitor. Scaunele inalte, barul din lemn, fotoliile din piele, toate acestea pot transforma crama intr-un spatiu de relaxare, fiind, de asemenea, o zona perfecta pentru a primi invitati si pentru a organiza reuniuni de familie sau cu prietenii.

Colectia „Hard Country” Stilul country este apreciata de numerosi designeri de interior, printre care se numara si cei de la Studio Insign, care au folosit aceste piese de mobilier in amenajarea interioara a cramei unui „Conac din Iasi”, dar si a unui „Bistro Toscan” si a cafenelei „Chateau de France”. Crama „Conacului din Iasi” a fost impartita in mai multe zone functionale: cea pentru servirea mesei, cea destinata barului si degustarilor de vin si un spatiu pentru conversatii. „Bistro Toscan” cuprinde elemente rustice combinate cu cele toscane si reprezinta un spatiu unde oricine poate evada din cotidian si sa se simta ca si cum s-ar afla intr-un restaurant tipic din Italia. Piesele de rezistenta ale acestei amenajari cu farmec pot fi considerate dulapurile pentru vin din colectia “Taverna Bar”, speciale pentru vinoteci. „Cafe Chateau de France” reconstituie atmosfera unei vinoteci tipice unui castel francez, cu bufete din lemn natural, lucrate manual, destinate depozitarii vinurilor. Astfel, produsele din gama „Hard Country” s-au dovedit a fi alegerea perfecta pentru acest spatiu cu un aer original si usoare accente rustice.

Citește și:

Despre Galeriile Noblesse

Galeriile Noblesse ofera o gama variata de mobilier, orice stil, de la cel modern cu linii drepte si indraznete, la cel clasic, calduros, art deco sau unul mai avangardist. Aici veti gasi mereu cele mai in tendinte piese de mobilier, cu ajutorul carora va veti transforma locuinta intr-un loc relaxant, amenajat cu bun gust si pe care il veti putea numi acasa.

Vizionare placuta


Kudika
24 Mai 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.