Setari Cookie-uri

Doctor Deco va consulta gratuit de Paste

Daca doriti ca anul acesta, de Paste, sa oferiti cadouri deosebite, Doctor Deco, cel mai nou brand pe piata decoratiunilor interioare, va organiza un targ cu ocazia Sarbatorilor de Paste.

V-ati saturat de iepurasi Accesorii Doctor Deco de ciocolata sau celebrele cosulete cu oua rosii si nu stiti ce cadouri sa faceti prietenilor de Paste? Doctor Deco, cel mai nou brand pe piata decoratiunilor interioare, va organiza un targ cu ocazia Sarbatorilor de Paste, in cadrul primului magazin al companiei, din str. Coltei nr. 3, sector 3. Produsele pot fi comandate si de pe site-ul companiei, www.doctordeco.ro, cu livrare in toata tara.

Doctor Deco este o extensie a proiectului Designerul Tau (www.designerul-tau.ro), companie specializata in furnizarea de servicii integrate de design interior.

In cadrul targului de decoratiuni interioare cu specific de Paste, veti putea achizitiona cadouri pentru cei dragi sau aranjamente pentru masa festiva la preturi speciale. Iar daca doriti sa oferiti un cadou personalizat Doctor Deco va ajuta cu sfaturi si executia unui cadou unic.

Citește și:

“Spatiile in care traim ne definesc personalitatea, ne asigura confortul emotional si fizic, ne ajuta in viata de zi cu zi. Amenajarea locuintei este un pas foarte important. Fie ca este vorba de aceeasi casa sau de una noua, in momentul amenajarii interioare trebuie sa tinem cont de numeroase amanunte. De culori, de stilul in care vrem sa amenajam, de ceea ce avem cu adevarat nevoie, de functionalitatea si optimizarea spatiului“ - ne povesteste Cristina Darie, fondatoare Doctor Deco si Designerul Tau.

In cadrul design Decoratiuni Doctor Deco shop-ului din Str. Coltei Nr. 3, veti putea gasi si obiecte de aromaterapie, pentru bucatarie, jucarii handmade pentru cei mici, corpuri de iluminat inedite, perne decorative si tablouri fashion pentru infrumusetarea locuintei cu cele mai interesante decoratiuni interioare, modern vintage & antique.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
26 Aprilie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.