Setari Cookie-uri

Designerul Hamid Nicola Katrib lanseaza noul site&blog

Hamid Nicola Katrib, unul dintre cei mai apreciati tineri designeri de interior din Romania, va invita sa ii descoperiti proiectele de amenajari de interior si pictura.

Hamid Nicola Katrib Hamid Nicola Katrib, unul dintre cei mai apreciati tineri designeri de interior din Romania, va invita sa ii descoperiti proiectele de amenajari de interior si pictura, dar si detalii din viata personala si profesionala in noua „casa”: www.hamid-nicola-katrib.ro si pe blogul http://hamid-nicola-katrib.ro/blog/ .

Odata cu lansarea noii platforme de comunicare online, Hamid isi propune sa fie si mai aproape de clientii si colaboratorii sai, astfel incat pe http://hamid-nicola-katrib.ro/blog/ va impartasi informatii despre design de interior, decoratiuni, pictura, pasiunea sa pentru obiecte de arta si lifestyle. Blogul va contine si o serie de articole „Making of” ale amenajarilor.

“Cei care ma cunosc Hamid Nicola Katrib stiu ca am multe de spus… dar stiu si ca uneori timpul nu e de partea mea. De aceea, am facut cunostinta cu lumea bloggerilor si voi incerca sa impartasesc cat mai des detalii despre ceea ce fac si despre cum as dori sa arate lumea care ne inconjoara. In plus, as vrea ca oamenii sa inteleaga faptul ca pentru a avea succes este nevoie de multa munca si ca rar se intampla sa lucrezi in conditii ideale”, mentioneaza Hamid.

Citește și:

Cu un look nou si cu o structura aerisita si usor de urmarit, noul site cuprinde un portofoliu bogat de bun gust, rafinament si atentie la detaliile care scot in evidenta fiecare colt al unui spatiu. Majoritatea proiectelor reprezinta o carte de vizita importanta pentru arhitect, nu doar prin prisma imaginilor care contureaza cate o poveste pentru fiecare amenajare in parte, ci si prin aprecierea data de catre clienti, colaboratori sau pasionati de arta frumoasa.

###
Hamid Nicola Katrib este unul dintre cei mai apreciati tineri arhitecti din Romania. S-a nascut la Bacau, a trait si studiat in Liban („Académie Libanaise des Beaux-Arts (ALBA)” din Beirut), iar in 2007 a renuntat fara regrete la fetele regale din Orient in favoarea propriului sau birou de design de interior, Crea Decoration, din Bucuresti.

Citește și:

Proiectele de amenajare interioara realizate de catre Hamid au aparut in cele mai importante reviste de specialitate. Prezenta in cadrul emisiunii “Romania, te iubesc!”, dar si nominalizarea in topul Forbes al tinerilor care au reusit in viata inainte de a implini 30 de ani, alaturi de recentul premiu pentru „Cel mai bun design rezidential” oferit in cadrul „InSign Awards 2012” il transforma pe tanarul arhitect intr-un model demn de urmat.

Vizionare placuta


Kudika
1 Martie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.