Setari Cookie-uri

Cum sa-ti transformi sediul firmei intr-un magnet de afaceri

Modul in care este amenajat sediul firmei reprezinta, fara indoiala, cartea de vizita a intregului business deoarece reflecta nu doar personalitatea, ci si specificul acestuia. In plus, cum realitatea cotidiana ne face sa petrecem foarte mult timp la birou, amenajarea spatiului de lucru este extrem de importanta.

Modul in care este Amenajare sediu firma amenajat sediul firmei reprezinta, fara indoiala, cartea de vizita a intregului business deoarece reflecta nu doar personalitatea, ci si specificul acestuia. In plus, cum realitatea cotidiana ne face sa petrecem foarte mult timp la birou, amenajarea spatiului de lucru este extrem de importanta nu doar din punct de vedere estetic, ci si practic, pentru a crea un mediu placut, agreabil si motivator pentru personalul companiei, clienti, furnizori sau parteneri de afaceri.

Daca inca nu v-ati hotarat sa apelati la un specialist pentru decorarea sediului si birourilor afacerii dumneavoastra, Galeriile Noblesse si studioul de design Studio Insign sunt solutia ideala pentru un proiect profesionist care sa reflecte cat mai fidel imaginea companiei.

“Proiectul de design interior pentru noul sediu al companiei Urgent Curier a fost cu adevarat o provocare interesanta in care ne-am implicat cu mult suflet. Colaborarea cu propietarii, familia Balasescu, a fost una deschisa si agreabila, ceea ce a facut ca proiectele de amenajare pentru receptie, sala de conferinte, secretariat si birourile manageriale sa fie acceptate de la prima propunere, iar pentru intreaga noastra echipa si designerii de la Studio Insign este o placere sa dea viata acestui proiect ”, spune Loredana Preda, general manager Galeriile Noblesse.

Fiecare business este unic si una dintre regulile de baza in amenajarea sediului unei companii este folosirea culorilor specifice siglei acesteia, element vizibil si in cadrul proiectului de design interior „Urgent Curier”, in care au fost folosite culori inspirate din identitatea brandului: alb, albastru si rosu.

Deoarece „Urgent Curier” are la receptie, precum majoritatea companiilor mari, un spatiu de tip „front office”, designerii Studio Insign by Galeriile Noblesse au ales piese de mobilier deosebite ca design, din portofoliul Galeriile Noblesse: canapea Victoria and Albert semnata de designerul Ron Arad, o canapea de colectie care se gaseste si in muzeul de istorie din Londra, scaune Nanook semnate de designerul Philippe Bestenheider si alte piese de mobilier cu un efect aparte, care se integreaza perfect in spatiul de primire a celor care le trec zilnic pragul.

„In amenajarea receptiei noului sediu Urgent Curier ne-am dorit sa realizam nu doar un proiect de design valoros, ci si o reprezentare puternica a imaginii si identitatii acestei importante companii de servicii de curierat. Urgent Curier este si unul dintre partenerii nostri de baza, caruia ii multumim pentru increderea pe care ne-a acordat-o atunci cand ne-a ales sa le amenajam noul sediu, dar si pentru calitatea si profesionalismul serviciilor pe care ni le ofera de ani buni”, a mai declarat managerul Galeriile Noblesse, Loredana Preda.

Citește și:

Creativitatea designerilor Studio Insign a mers mai departe de atat, din dorinta ca impactul sa fie garantat inca de la primul contact vizual. De aceea, chiar la intrarea in sediu, pe un perete fals care in realitate acopera doi stalpi, a fost pozitionata sigla „Urgent Curier” cu litere volumetrice luminate, dar si harta Romaniei, de culoare rosie si cu aspect stilizat. Rolul acesteia este atat unul decorativ, cat si simbolic, deoarece exemplifica zonele in care compania isi desfasoara serviciile, pornind din Bucuresti si ramificandu-si conexiunile pe toata suprafata tarii, ceea ce dovedeste acoperirea extinsa a serviciilor si succesul business-ului.

Peretii reprezinta stalpii de rezistenta ai amenajarilor interioare si punctul de atractie al oricarei incaperi, asa ca nici acestia nu trebuie neglijati. Designerii Studio Insign by Galeriile Noblesse au propus ca peretii din sediul Urgent Curier sa fie acoperiti cu fototapet conceput special pentru a reproduce elementele reprezentative si scene din activitatea companiei: preluarea plicurilor si coletelor de catre curier si transportarea acestora la destinatari, masina branduita care strabate toata tara, etc. Toate aceste imagini ofera dinamism spatiului si reproduc esenta activitatii Urgent Curier. Aceeasi tema se regaseste si in amenajarea salii de conferinta si a secretariatului, pentru a oferi o unitate de amenajare si de brand.

In completarea spatiului s-a ales un mobilier colorat, care sa dea o nota de vivacitate si un plus de eleganta in acelasi timp. Biblioteca din polite de MDF lucios, in mai multe culori, este o piesa de efect a intregii zone amenajate, deoarece pe ea sunt expuse numeroasele diplome si trofee Urgent Curier, toate dovedind excelenta in afaceri a companiei.
Amenajarea birourilor familiei Balasescu , proprietarii Urgent Curier, a fost, de asemenea, o adevarata provocare pentru designerii Studio Insign. Acestia au tinut cont de faptul ca cei doi isi petrec toata ziua la birou și tocmai de aceea au creat o atmosfera cozy, relaxanta si in acelasi timp ideala pentru intalnirile de business. Stilul ales este clasic contemporan, dand dovada de eleganta, originalitate și bun gust. S-a optat pentru o unitate din punct de vedere al formelor, designerii amenajand la fel cele doua birouri, singura diferenta fiind la nivelul gamei cromatice.
Obiectivul final al designerilor de la Studio Insign by Galeriile Noblesse a fost acela de a amenaja sediul firmei Urgent Curier in asa fel incat cei care isi desfasoara aici activitatea zi de zi, dar si partenerii si clientii sa se simta confortabil si relaxati.

Citește și:

Despre Galeriile Noblesse

Galeriile Noblesse ofera o gama variata si completa de produse de inalta calitate pentru amenajarea oricarui interior clasic sau modern, atat pentru casa, cat si pentru hoteluri, restaurante sau office-uri. Importator direct din Italia, Spania, Franta, Anglia, Galeriile Noblesse au in portofoliu produse deosebite de la un nivel mediu-inalt, la branduri exclusiviste pentru mobilier, textile, tapet, corpuri de ilumintat, sanitare, placari de orice tip. Pentru a vedea piesele de mobilier si accesoriile visate, vizitati showroom-urile din Bucuresti si Bacau.

Vizionare placuta


Kudika
28 Noiembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.