Setari Cookie-uri

Bogdan Mihai Radu a expus cele mai noi picturi la inaugurarea restaurantului

Trei dintre cele mai recente picturi ale artistului Bogdan Mihai Radu au fost expuse in cadrul evenimentului de inaugurare a unui nou restaurant din Bucuresti, Vacamuuu, care a avut loc saptamana trecuta.

Trei dintre cele mai Bogdan Mihai Radu - Vacamuuu recente picturi ale artistului Bogdan Mihai Radu au fost expuse in cadrul evenimentului de inaugurare a unui nou restaurant din Bucuresti care a avut loc saptamana trecuta.

Pictate in ulei pe panza, pe o dimensiune de 30x35 cm, "Concert", "Expozitie 2012" si "Vernisaj la Cercul National militar 2011" sunt numele celor trei lucrari din colectia pictorului roman care vor fi in continuare expuse pentru vanzare in ambianta selecta a restaurantului "Vacamuuu".

"Daca pana acum am preferat sa expun lucrarile in galerii de arta si spatii exclusiv destinate artei plastice, evenimentul de inaugurare al restaurantului «Vacamuuu» mi-a oferit sansa de a fi prezent si in spatii neconventionale, in armonie cu arta gastronomica si cu rafinamentul locatiei” a declarat pictorul.

Citește și:

"Vacamuuu" vine Restaurant Vacamuuu cu un concept unic in Europa. Bazat in special pe Dry Aged Beef, noua locatie va fi restaurant, bacanie si macelarie, toate intr-unul. Dezvoltatorii conceptului s-au ocupat, de asemenea de Osho, Uptown si Cafe de Paris.
La deschidere invitatii s-au delectat cu mancare savuroasa, vinuri fine si muzica unor cantareti de marca.

Noul restaurant “Vacamuuu” poate fi gasit la adresa Calea Floresca Nr. 111.

Despre Bogdan Mihai Radu Bogdan Mihai Radu - Vacamuuu
Cu peste 20 de expozitii personale in ultimii 10 ani in principalele orase culturale din tara precum Sibiu, Bucuresti sau Sinaia, Bogdan Mihai Radu a inceput cariera artistica la inceputul anilor 2000. Contaminat de naturaletea si dezinvoltura copiilor si incantat de ameliorarea vizibila a starii lor de sanatate, sub efectul miraculos al culorilor devine preocupat de arta - terapie, specializarea sa.
In prezent, Bogdan pregateste un nou vernisaj, alaturi de artistul Liviu Mihai, care va avea loc pe 1 decembrie, la Turnul Artelor. Pana pe 23 noiembrie coordoneaza si face parte din juriul celei mai recente campanii de rebranding a studioului de cycling World Class Romania, GRAFFITI STUDIO @ Upground.
https://www.bogdanmihairadu.com

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
21 Noiembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.