Setari Cookie-uri

Serie de cursuri de bricolaj pentru confectionarea decoratiunilor de Craciun

Vreti sa invatati sa realizati decoratiuni de iarna deosebite? Atunci Dremel, una dintre marcile de scule electrice ale concernului Bosch, si lantul de magazine Dedeman va stau la dispozitie prin campania “Unelte potrivite pentru ideile si indemanarea lor”.

Sunteti creativi? Vreti sa invatati Cursuri de bricolaj pentru Craciun sa va folositi creativitatea pentru a transforma sarbatorile de iarna intr-un eveniment de neuitat? Vreti sa invatati sa realizati decoratiuni de iarna deosebite? Atunci Dremel, una dintre marcile de scule electrice ale concernului Bosch, si lantul de magazine Dedeman va stau la dispozitie prin campania “Unelte potrivite pentru ideile si indemanarea lor”. Actiunea de Craciun, in cadrul careia specialistii Dremel se vor transforma in profesori de bricolaj, se va desfasura intre orele 10:00 - 15:00, in Bucuresti la Dedeman Giurgiului (in data de 23 noiembrie) si Dedeman Valea Cascadelor (pe 7 decembrie) si la Dedeman Craiova (in data de 14 decembrie).

Specialistii Dremel Cursuri de bricolaj pentru Craciun au creat un program special de cursuri pentru a-i ajuta pe pasionatii de bricolaj sa creeze proiecte specifice Craciunului precum decoratiunile de brad, decorarea de globuri sau confectionarea de felicitari. La realizarea acestora, doritorii vor avea ocazia sa lucreze cu patru unelte Dremel - pistolul de lipit Dremel 920, Dremel 3000, Versatip si Dremel Engraver. “Uneltele Dremel sunt folosite de profesionisti, cu ele putandu-se realiza o paleta variata de aplicatii, de la personalizarea calculatorului, la repararea caroseriei masinii, bijuterii, decorarea de lumanari, rame foto, pahare sau oglinzi. Imaginatia este chiar singura limita”, au declarat reprezentantii Bosch.

Citește și:

Mai mult, clientii Dedeman care cumpara o unealta Dremel pe durata prezentei echipei Dremel in magazinele participante la campanie mai au parte de o alta surpriza, primind pe loc, cadou, un cleste multifunctional.

Despre Divizia de Cursuri de bricolaj pentru Craciun Scule Electrice Bosch

Divizia de Scule Electrice a grupului Bosch este lider mondial pe piata de scule electrice si accesorii de scule electrice. In anul 2011 angajatii diviziei au generat o cifra de afaceri de aproximativ 3,8 miliarde de euro, din care 90% in afara Germaniei. Cu marci precum Bosch, Skil si Dremel, divizia promoveaza apropierea de clienti si forta inovatoare la nivel inalt. Factorii de succes esentiali sunt forta inovatoare si ritmul inovatiilor. Anual Bosch lanseaza pe piata peste 100 de scule electrice noi. Divizia de Scule Electrice Bosch a realizat aproximativ 40% din volumul vanzarilor din 2011 cu produsele lansate pe piata de mai putin de doi ani. Segmentele Scule electrice, Accesorii, Aparate de masura si Scule electrice de gradina ale diviziei de Scule Electrice s-au dezvoltat mai bine decat piata.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
19 Noiembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.