Setari Cookie-uri

Castiga o lenjerie de pat Erwin Muller

In perioada 17 - 30 septembrie, Vilaro Design, primul magazin online Erwin Muller din Romania, a lansat un concurs pe pagina oficiala de Facebook, in cadrul caruia premiul va consta intr-o lenjerie de pat Erwin Muller.

Regulile concursului sunt foarte simple, trebuie doar sa incarci cea mai frumoasa fotografie de vacanta pe care o ai si sa astepti sa primeasca cele mai multe voturi. Persoana care a trimis fotografia cea mai votata va castiga o lenjerie de pat Erwin Muller.

Despre Erwin Muller
Compania a fost fondata acum 60 de ani, in 1951, nascuta din talentul si pasiunea unui priceput croitor. Ideea s-a mostenit din generatie in generatie, dezvoltandu-se permanent, ajungand astazi la un portofoliu de peste 80.000 produse, fiind in prezent cel mai mare jucator de profil din Germania si unul dintre cei mai mari jucatori din piata europeana de online, cu reprezentare in tari ca Austria, Elvetia, Belgia, Franta, Italia, Olanda, Suedia si acum Romania.
Vilaro Design vine astfel in intampinarea clientilor romani cu produse recunoscute international, asigurand totul pentru familiile moderne, articole menite sa le faca viata mai frumoasa si cumparaturile mai placute.
Primul magazin online cuprinde o gama extrem de variata de produse oferite clientilor sai: decoratiuni de casa, mentionand aici lenjerii de pat, perne, saltele, prosoape, covorase de baie, dar si imbracaminte pentru femei si barbati, halate de baie, lenjerii de corp, pijamale si o gama larga de articole de casa si de gradina. Pe langa brandurile consacrate pe care le veti gasi in magazin, Adidas, Esprit, S-Oliver, Bugatti, Joop, veti gasi deasemenea si marca proprie pentru imbracaminte de femei LaritaM, o marca foarte cunoscuta pe piata germana, cu produse de inalta calitate, fiind o premiera pe piata romaneasca, in exclusivitate numai pe www.vilaro.ro. Livrarea produselor se face oriunde in Romania iar clientii pot comanda online sau telefonic, 7 zile din 7, din orice regiune a tarii. Beneficiile cumparaturilor din www.vilaro.ro continua, avand actualizata permanent o baza de date cu peste 1.100 produse cu pana la 80% reducere. Cadourile si promotiile isi asteapta zilnic curiosii pe site sau pe pagina oficiala de Facebook.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
19 Septembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.