Setari Cookie-uri

Caldura si culoare in designul interior al toamnei

Mobelle Antiques, concept store-ul dedicat iubitorilor de Vintage and Flea Market, propune pentru zilele racoroase de toamna obiecte in culori calde, dar si mixuri indraznete de culori, imprimeuri si materiale.

Culorile calde - ocru, auriu, aramiu, combinate cu verdele maslin confera casei confortul visat si dau senzatia de caldura atat de necesara sezonului rece. In plus, veiozele care ofera lumina intima, galbena sau portocalie, contribuie la crearea unei atmosfere primitoare.

Pentru adeptii culorilor intense, un twist in designul locuintei poate fi adus prin folosirea nuantelor de rosu. Regasita in obiecte decorative sau accesorii, culoarea rosie, in combinatie cu o paleta de culori solare, emana energie si aduce o nota de individualitate casei.

Eleganta se Mobelle Antiques face simtita prin decoratiuni din sticla sau ceramica, insa fara ca acestea sa fie folosite in exces. Un mix de modern si vintage aduce ineditul in interiorul locuintei - o canapea simpla, cu taieturi drepte, alaturi de cateva scaune lucrate in detaliu, din lemn masiv cu siguranta se vor incadra perfect in tendintele sezonului.

---
Mobelle Antiques este un concept store inedit, dedicat iubitorilor de frumos, care merge dincolo de un simplu magazin de antichitati. Atmosfera unui Vintage and Flea Market este recreata intr-un spatiu cu un design interior aparte, datorita obiectelor unicat, pieselor antichizate, colectiilor de antichitati, cat si a lucrurilor handmade. Mai multe informatii despre Mobelle Antiques gasiti pe www.mobelle.ro, iar produsele pot fi achizitionate din magazinul din Bucuresti, Str. Ion Minulescu, Nr. 60-62, Sector 3.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
7 Septembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.