Da forma inspiratiei: cum poti reamenaja cu ajutorul blocurilor BCA

Iti doresti sa reamenajezi casa, vrei sa definesti un perete drept sau curb? Afla cum poti face acest lucru cat mai usor.

Iti doresti sa Blocuri BCAreamenajezi casa, vrei sa definesti un perete drept sau curb? Afla ca ii poti spori personalitatea sau il poti transforma in parte a mobilierului, la fel cum poti inzestra livingul cu firide utile si estetice sau cu suprafete curbe si armonioase sau cum poti da bucatariei tale un aspect impozant. Toate astea se realizeaza simplu, cu blocurile de zidarie Ytong, care pot fi taiate exact si cu usurinta in orice forma sau unghi.

Ai nevoie de unBlocuri BCA fierastrau si blocul de BCA poate lua orice forma - drept sau curb, tine doar de imaginatia si iscusinta mesterului. Materialul nu este sensibil la umiditate asa ca poate fi cu usurinta tapetat, ornat si vopsit. In plus poate fi combinat cu lemnul, sticla si metalul pentru a obtine efecte surprinztoare ale designului interior. Mai mult decat atat, blocurile de BCA sunt rezistente, asa ca poti ancora dulapuri sau polite. Orice casa are colturi sau goluri care asteapta sa fie utile. Chiar daca de obicei acestea se afla In cele mai neobisnuite locuri, cu putina creativitate, pot deveni firide ideale pentru depozitare. Limitele sunt doar cele ale imaginatiei tale.

Retail jobs

Vizionare placuta


Kudika
15 August 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri