Setari Cookie-uri

Concurs de design de mobilier: Talent Scouting

Igloo a pornit in cautarea celor mai talentati designeri de mobilier. Dovedeste ca te numeri printre ei si participa la concursul Talent Scouting, cu cea mai creativa propunere de MASA + SCAUNE.

Igloomedia si BIFE te provoaca la concurs!

Am pornit in cautarea celor mai talentati designeri de mobilier. Dovedeste-ne ca te numeri printre ei si participa la concursul Talent Scouting cu cea mai creativa propunere de MASA + SCAUN.

Tema competitiei Concurs design de mobilier este lipsita de constrangeri legate de materiale, dimensiuni sau stil, dar viziunea unitara asupra celor doua elemente este un must. De asemenea, vor fi apreciate calitati precum inovatia, sustenabilitatea si nivelul de intelegere a nevoilor utilizatorilor. In urma jurizarii, cele mai bune proiecte vor fi reunite intr-o expozitie organizata in cadrul targului BIFE, in data de 14 septembrie urmand sa fie anuntati si primii 3 clasati, ce vor primi premii dintre cele mai atractive.

Concursul este deschis tuturor celor interesati de design, fie studenti, absolventi sau simpli pasionati, avand ca scop promovarea creatorilor autohtoni de mobilier.

Citește și:

Tema concursului este un ansamblu format din MASA + SCAUNE pentru 6 persoane.

Vizionare placuta


Kudika
1 August 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.