Setari Cookie-uri

Noi tendinte pe piata de zidarie

Cu timpul, viata a evoluat, nevoile oamenilor de asemenea si astfel au fost inventate noi materiale de constructie care sa satisfaca nevoia crescuta de confort termic si consum redus de energie, un exemplu fiind BCA-ul.

Existente pe piata inca din cele mai vechi timpuri, piatra si caramida clasica plina au fost multa vreme alegerea celor care doreau sa isi construiasca o casa. Cu timpul, viata a evoluat, nevoile oamenilor de asemenea si astfel au fost inventate noi materiale de constructie care sa satisfaca nevoia crescuta de confort termic si consum redus de energie. Astfel, astazi, optiunile sunt din ce in ce mai variate, iar un exemplu in acest sens este betonul celular autoclavizat, BCA-ul cum este el cunoscut generic.

„Produsele tip BCA BCA reprezinta materiale moderne de constuctie, utilizate de peste 80 ani atat in constructii rezidentiale sau comerciale din intreaga Europa. In ultimii ani consumatorul roman a descoperit avantajele acestui material de constructie (izolare termica excelenta, rezistenta la foc, durabilitate) si observam un trend ascendent in cererea de BCA pentru constructia de locuinte uni si multi familiale.” explica Marius Dragne, Director de Marketing si Vanzari Xella Romania.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
16 Iulie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.