IKEA lanseaza noua colectie IKEA PS 2012

IKEA lanseaza noua colectie IKEA PS 2012
Kudika
11 Iulie 2012

IKEA lanseaza noua colectie IKEA PS 2012. Colectia IKEA PS 2012 cuprinde produse utile, importante, care se pot stivui, rezistente, flexibile, amuzante si suprinzatoare, intr-o varietate de materiale si culori luminoase, puternice.

Trecutul are cevaColectia IKEA PS 2012 anume caruia mintea nu-i poate rezista. Pentru noua colectie IKEA PS 2012, designerii s-au inspirat din cei peste 60 de ani de istorie a designului IKEA. In loc sa preia ceva din trecut, au fost provocati sa modernizeze modelele, actualizand si inovand forme, functii, materiale si durabilitate. Ca de obicei, au tinut seama de principiul accesibilitatii, pentru IKEA crede ca designul - inclusiv cel „la moda”, ca IKEA PS - isi are locul in case autentice, misiunea lor fiind crearea unei vieti de zi cu zi mai bune, acasa, pentru cei mai multi oameni.

Citeste si:
20+1 piese de mobilier si accesorii portocalii

Inovatia care sta la baza crearii acestei colectii este ca cei 19 designeri au readus la viata 46 de idei, 46 de obiecte pe care le-au reinterpretat, de la materialele si culorile folosite, pana la rolul lor In casa sau In gradina. Designerii au cautat In peste 60 de cataloage din tot atatia ani si au vizitat arhivele de produse IKEA, pentru a se inspira din trecut si a crea cele 46 de produse noi.

Fotolii din spuma,Colectia IKEA PS 2012 cutii mici de depozitare pentru bucatarie, canapele tubulare, produse care se pot stivui, rezistente, flexibile, amuzante si suprinzatoare, intr-o varietate de materiale si culori luminoase, puternice. De la un spatiu de depozitare pentru pantofi care este si scaun, pana la un scaun de otel pentru interior si exterior, inspirat din lumea insectelor sau pana la un raft pentru copii care imita o casa pentru papusi, aici gasesti cate putin din tot ce Inseamna conceptul IKEA.

„In lumea designului, uneori e la moda sa vorbesti despre stilul vintage si sa lansezi produse noi, in genul celor vechi”, spune Peter Klinkert, liderul proiectului IKEA PS. „Intotdeauna am spus ca nu vrem sa relansam lucruri vechi. Nu aceasta este ideea din spatele colectiei IKEA PS. In schimb, putem sa ne inspiram din trecut pentru a inova produse care apartin mai mult viitorului.”

Colectia IKEA Colectia IKEA PS 2012PS 2012 cuprinde produse utile, importante, care se pot stivui, rezistente, flexibile, amuzante si suprinzatoare, intr-o varietate de materiale si culori luminoase, puternice. De la un spatiu de depozitare pentru pantofi care este si scaun, pana la un scaun de otel pentru interior si exterior, inspirat din lumea insectelor, sau pana la un raft pentru copii care imita o casa pentru papusi, aici gasesti cate putin din tot ce Inseamna conceptul IKEA.

Colectia IKEA PS 2012 include mai multe materiale durabile si regenerabile, cum ar fi materialul compozit din lemn si plastic, arcurile Impachetate individual, inul, bambusul, plasticul PET reciclat si tehnologia LED. Perspectiva Inspre viitor Inseamna adoptarea ideilor, materialelor si tehnologiilor actuale pentru reducerea impactului asupra mediului.

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.Setari Cookie-uri