Setari Cookie-uri

kika pune sute de covoare la picioarele tale

kika va propune sa desavarsiti decorul locuintei, alegand varianta optima de covor, in functie de buget, spatiul destinat, dimensiune, dar si de tendintele in materie de forme, culori si modele.

Cele mai fine Coavoare orientale si mai bune, dar in acelasi timp si mai scumpe sunt covoarele lucrate manual. Aduse din Orient, sunt disponibile intr-o mare varietate de modele si culori. Moderne sau clasice, persane, din lana sau matase, cu aspect antichizat sau lucios in functie de expunerea fata de sursa de lumina, aceste covoare sunt unicat. Cele mai potrivite pentru dormitor sunt covoarele marocane, groase si calduroase. Fine si trainice, covoare pentru adevaratii cunoscatori sunt cele nepaleze, realizate exclusiv cu modele moderne. Intr-o bibiloteca sau un living mare si spatios ideal este un covor pakistanez, dar si covoarele persane. Mai ieftine, desi de foarte buna calitate si trainice, functionalitatea lor originala fiind aceea de a fi asezate in cort, sunt covoarele afgane.

Nu in ultimul rand, covoarele romanesti sunt foarte potrivite pentru casele de vacanta si au avantajul ca se pot spala, au fata dubla, sunt disponibile intr-o mare varietate de forme, culori, modele, dar si materiale, de la lana, la iuta, canepa, sisal sau bumbac. Ultimele tendinte in materie de modele recomanda covoarele peticite, printate, cu aspect vintage, in culori pure: verde, galben, denim, violet.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
6 Iunie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.