Expozitie de arta: Art Expo Gallery

Expozitie de arta: Art Expo Gallery
Kudika
30 Mai 2012

Art Expo Gallery este un eveniment modern, ce ofera dealerilor, colectionarilor si cumparatorilor acces la sute de lucrari de arta inovatoare, de la cele mai vestite galerii si artisti romani.

ART EXPO GALLERY este unArt Expo Gallery eveniment modern, lansat in premiera de catre CAMERA de COMERT, INDUSTRIE si NAVIGATIE CONSTANTA, ce ofera dealerilor, colectionarilor si cumparatorilor acces la sute de lucrari de arta inovatoare, de la cele mai vestite galerii si artisti romani.

Evenimentul cuprinde doua zone de interes: GALLERY ROOM - expune opere de arta clasica artisti consacrati, picturi si sculpturi originale si CONTEMPORAN ART ROOM - prezinta lucrari de arta contemporana, printuri, canvas,desene, sculptura moderna,vitralii, fotografie,concept art, arhitectura si design interior modern;toate reunite sub acelasi acoperis.

ART EXPO GALLERY asigura vizitatorilor trei zile de seminarii si cursuri libere, conferinte, oferind perspective clare pe teme variind de la arta si economie, managementul afacerilor mici si marketing de arta, pana la promovarea sociala a artistici plastici.

Pentru toti investitorii si iubitorii de arta, ART EXPO GALLERY organizeaza in fiecare seara a evenimentului licitatii, prin intermediul carora lucrarile dorite pot fi achizitionate de catre acestia.

Concursurile organizate in cadrul expozitiei, vor fi jurizate de experti si artisti plastici consacrati, precum si de reprezentanti ai sponsorilor.

Va asteptam la ART EXPO GALLERY!
24 - 26 August 2012, IAKI HOTEL, Mamaia, Constanta

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.Setari Cookie-uri