Setari Cookie-uri

Arhitectul Hamid Nicola Katrib inaugureaza primul vernisaj de pictura

„Moods by HNK” marcheaza deschiderea galeriei de arta Penthouse Gallery si recunoasterea oficiala ca pictor a cunoscutului arhitect Hamid Nicola Katrib. In cadrul evenimentului, invitatii au putut admira lucrarile arhitectului, bratarile Malvesky Charm si sa testeze starile olfactive propuse de Christian Dior.

Moods by HNK” marcheaza deschiderea galeriei de arta Penthouse Gallery si recunoasterea oficiala ca pictor a cunoscutului arhitect Hamid Nicola Katrib. In cadrul evenimentului din 28 martie 2012, peste 120 de invitati au avut ocazia sa admire lucrarile expuse de catre Hamid Nicola Katrib, sa testeze starile olfactive propuse de Christian Dior, sa admire faimoasele bratari Malvensky Charm si sa se transpuna pe una dintre plajele din Santorini cu ajutorul agentiei Destination Weddings.

Expozitia de pictura Pictura Hamid Nicola Katrib Moods reprezinta o incursiune in 16 stari care te scot din cotidian si te transpun intr-o lume plina de mister, entuziasm, libertate, visare sau incredere. Un complex de sentimente si asteptari prind viata datorita micilor vietati, fie ca este vorba de fluturi, pesti, sau libelule integrate printre vase ceramice, flori, fructe sau alte obiecte detinute de artist. Pasiunea lui Hamid pentru elementele marine se regaseste in fiecare dintre lucrarile sale realizate in ultimii 5 ani si adunate sub acest concept.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
11 Aprilie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.