Setari Cookie-uri

Consultanta reprezinta fundatia pentru o constructie reusita

Zapada s-a topit, natura a revenit la viata si cat de curand pomii vor inflori. In cazul in care anul acesta ti-ai propus sa construiesti caminul familiei tale, cu siguranta ai nevoie, inca de la inceput, de sfaturile pe care doar un specialist le poate oferi.

Insa, in cazul in care esti chiar la faza de inceput, cand nu ai luat nici o decizie, poti cere ajutorul specialistilor Ytong. In cadrul programului “Casa la galben” acestia ofera consultanta gratuita pentru constructia caselor. Astfel, te pot ajuta cu informatii privind materialele de zidarie potrivite pentru arhitectura pe care o doresti, cu sugestii privind izolatia termica si nu in ultimul rand cu recomandari privind durabilitatea constructiei.

"Eficienta energetica Consultanta constructii a casei, izolarea fonica si rezistenta la foc sunt doar cateva din caracteristicile importante pe care fiecare trebuie sa le aiba in vedere atunci cand construieste o locuinta. Aceste beneficii sunt inevitabil legate de calitatea materialelor folosite - cu cat materialele utilizate au o calitate mai buna, cu atat locuinta va oferi un grad mai ridicat de confort." subliniaza Mircea Sibana, consultant Ytong.

De cele mai multe ori insa, in faza de constructie, materialele de calitate superioara implica niste costuri mai mari. Pe termen lung insa cheltuielile de intretinere sunt mai mici iar confortul oferit este mai mare. De asemenea este bine de stiut ca specialistii Ytong ofera consultanta pe tot parcursul constructiei iar ulterior, dupa finalizarea lucrarilor, ajuta cu sfaturi ori de cate ori este nevoie.

Asadar, o temelie solida se construieste in primul rand cu o buna informare si cu decizii luate in cunostinta de cauza.

Aboneaza-te la Newsletter-ul Condo pentru a primi mai multe informatii despre amenajari si arhitectura.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
28 Martie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.