kika prezinta colectia de mobilier de gradina 2012

kika prezinta colectia de mobilier de gradina 2012

kika propune clientilor noua colectie de mobilier de gradina - Jardini - caracterizata prin combinatii de texturi diverse si solutii adaptabile. Produsele acestei colectii imbina in mod ingenios ratanul, sticla ai metalul pentru un aspect sic si comod, in culori luminoase, dar si obisnuitele nuante cafenii si grejuri.

Bucuresti, 15 martie, 2012 - kika propune clientilor noua colectie de mobilier de gradina - Jardini - caracterizata prin combinatii de texturi diverse si solutii adaptabile. Produsele acestei colectii imbina in mod ingenios ratanul, sticla ai metalul pentru un aspect sic si comod, in culori luminoase, dar si obisnuitele nuante cafenii si grejuri.

Albul contureaza Mobilier gradinanoua tendinta si in materie de mobilier de gradina accentuand aerul proaspat al spatiului verde. O combinatie noua este cea de ratan si piele crem ce confera eleganta, dar in acelasi timp simplitatea decorului in care ne bucuram de zilele insorite in natura.

Cuvantul de ordine al noii colectii este "adaptabilitatea" la spatii mici. Astfel, seturi de 5 produse (mass si scaune) pot fi depozitate usor de indata ce nu mai sunt folosite, datorita designului ingenios ce permite suprapunerea celor 5 piese astfel incat spatiul de depozitare sa fie minim.

Colectia Jardini se caracterizeaza printr-o gama larga de accesorii precum ghivece ornamentale de diverse forme si dimensiuni, felinare, scrumiere, jardiniere pentru balcon, colivii de pasari si diverse alte elemente cu functie practica. Sunt in trend accesoriile mari, de impact cu forme rotunde si in culori deschise ce confera spatiului un aer impunator.

Gama de plaja sau picnic este dominata de culori vii precum rozul, albastrul, verdele sau protocaliul. Copiii se pot bucura de o colectie bogata, ce cuprinde bancute, corturi sau masute cu umbrelute.

Aboneaza-te la Newsletter-ul Condo pentru a primi mai multe informatii despre amenajari.

Vizionare placuta


Kudika
16 Martie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri