Lansare album igloobest: Locuinte colective din Romania

Lansare album igloobest: Locuinte colective din Romania
Kudika
28 Octombrie 2011

Igloo Media lanseaza un nou album igloobest: Locuinte colective din Romania, ce prezinta 19 proiecte rezidentiale deosebite.

Mostenire apasatoare aImobil de apartamente programului dezvoltarii masive, strict functionaliste, din perioada comunista, la care se adauga cresterea necontrolata a suburbiilor dupa anii 90, locuirea la bloc trezeste reactii negative atat din partea celor care le locuiesc, cat si din partea celor responsabili cu proiectarea si, mai ales, integrarea lor in peisajul urban.

19 proiecte rezidentiale colective selectate pentru noul album din seria igloobest, Locuinte colective din Romania, reusesc sa contrazica aceasta realitate. Prin proiecte mai ales de dimensiuni mici si medii, dar cu standarde inalte de calitate, noua perspectiva a locuirii la bloc propune o mai mare flexibilitate si orientare catre client, oferindu-i acestuia posibilitatea de a-si defini individualitatea si prin spatiul in care traieste.

Locuintele colective prezentate in album se remarca prin calitatea arhitecturii si a locuirii si propun redescoperirea farmecului locuirii urbane, pe inaltime. Albumul este un reper pentru cei interesati de locuirea urbana, specialisti sau nu, si poate fi gasit in librarii si la toate punctele de vanzare Igloo incepand cu luna noiembrie.

Pana la lansarea oficiala, albumul poate fi achizitionat cu o reducere de 20%, de pe site.

In imagine: Imobil de apartamente pe strada Mircea Eliade - proiect prezentat in albumul "Locuinte colective din Romania"
Proiect: Imoplan
Arhitecti: Adrian Bold, Maria Bucur
Structura: Incona
Finalizat: 2006
Foto: Andrei Margulescu

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.Setari Cookie-uri