Setari Cookie-uri

Interior Store - acum si in Bucuresti

Interior Store va deschide la 15 August 2011 primul Concept Store in Bucuresti. Interior Store Concept Store Herastrau este rezultatul numeroaselor proiecte realizate de companie in Bucuresti, dar si a solicitarilor publicului bucurestean si a interesului acestuia pentru produsele companiei.

Conceptul ofera clientilor nostrii un interior cald, familial, in care acestia sa se poata bucura de simplitatea si functionalitatea unei locuinte in adevaratul sens al cuvantului.
Interior Store Concept Store Herastrau reuneste peste 300 de branduri internationale, ale caror produse se regasesc in cataloagele unice de prezentare ale companiilor comercializate in exclusivitate de Interior Store in Romania.

Clientii nostrii vor putea gasi in cadrul magazinului toate informatiile necesare despre produsele si serviciile companiei, oferite de echipa noastra de designeri si arhitecti. "Fiecare client este unic; fiecare proiect de asemenea" - astfel, echipele de specialisti din cadrul Interior Store stau la dispozitia clientilor companiei, pentru ca impreuna cu acestia sa poata realiza proiecte unice, personalizate, bazate pe rafinament si eleganta.

Compania Interior Store cu capital 100% romanesc este una dintre companiile care a implementat pe piata romaneasca conceptul de "Locuinta la Cheie". Inca de la infiintare, in anul 2005, compania a adus pe piata romaneasca pachete complete de servicii si o gama foarte variata de produse de lux, destinate realizarii de locuinte unice, personalizate.

Compania se adreseaza tuturor celor ce iubesc rafinamentul, eleganta si confortul unei locuinte, celor care isi doresc sa se bucure in fiecare zi de propria locuinta.

Interior Store Concept Store Herastrau
Str. Barajul Argesului 41E, sector 1, Bucuresti
office@interiorstore.ro
www.interiorstore.ro

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
5 August 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.