Setari Cookie-uri

Lansare showroom de mobilier de lux - Minuzzo

Compania italiana Minuzzo noul sau showroom din Str. Franceza, al carui concept de amenajare este dedicat punerii in valoare a rafinatelor piese de mobilier clasic Minuzzo, care creeaza stil si personalitate si dau o stare ambientala de o relaxare sofisticata.

Pe piata italiana compania Minuzzo vinde piese de mobilier prin intermediul show-room-urilor si boutique - urilor specializate in comertul de mobila de arta, in timp ce in Romania se adreseaza direct clientilor privati, pentru a oferi cele mai bune servicii in domeniul aranjamentului interior.

Prin aranjamentele prezentate si stilul de decorare, show room-urile Minuzzo ofera inspiratie, idei, precum si consultanta in domeniul proiectarii de mobilier si al designului interior, clasic si modern. In cadrul showroom-ului sunt prezentate solutii de amenajare pentru bucatarii, dormitoare, livinguri, toate purtand emblema rafinamentului Italian.

Despre Minuzzo:
Compania Minuzzo a fost fondata in 1985 in Italia sub numele de Bassano International SRL, iar in Romania functioneaza din 1992. Continuand sub emblema marilor traditii artizanale din Bassano, Minuzzo da viata Maestrilor Ebanisti prin crearea unei mobile de mare prestigiu si unicitate. Bassano International se dedica cercetarii, colectionarii, studiului si in fine, realizarii colectiilor sale de mobila. Mobila obtinuta prin prelucrarea lemnului masiv de cires sau de nuc poarta amprenta unei mobile cu efect de invechire, obtinut printr-un procedeu unic.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
24 Iunie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.