Setari Cookie-uri

Franke lanseaza noua hota Up&Down

Franke lanseaza o hota ce poate fi utilizata, atunci cand nu gatiti, drept corp de iluminat.

Expertii descriu acest produs ca o expresie a celui mai sofisticat stil, avand un important rol estetic in cadrul bucatariei datorita finisajelor perfecte si a materialelor folosite si in acelasi timp contribuie la imbunatatirea aerului si atmosferei datorita capacitatii excelente de aspirare.

Finisajul este din otel inoxidabil, iar cu ajutorul unei telecomenzi, hota devine vizibila doar atunci cand se gateste si in rest actioneaza ca o sursa de lumina cu sase becuri economice de 7W fiecare. Hota are patru viteze, o capacitate de evacuare de 520mc/h, un nivel de zgomot scazut, afisaj digital, functie de oprire automata dupa 30 minute, functie de ventilare a aerului timp de 24 de ore si garantie de trei ani.

Despre Franke

Din portofoliul Franke Artemis Group fac parte companiile Franke Kitchen Systems Group si Franke Commercial Systems Group. Franke Kitchen Systems Group este lider mondial in furnizarea de sisteme pentru bucatarie (chiuvete, hote, plite, cuptoare etc), in timp ce Franke Commercial Systems Group include diviziile: Franke Foodservice Systems (servicii si sisteme de bucatarie pentru restaurante cu servire rapida), Franke Washroom Systems (sisteme sanitare si de spalare pentru sectoarele publice), Franke Coffee Systems cu o gama larga de masini automate, profesionale si semiprofesionale pentru cafea, Franke Beverage Systems (containere pentru bauturi) si inginerie industriala.

Mai mult, Franke Artemis Group administreaza un portofoliu extins in domeniul imobiliar prin intermediul Franke Artemis Real Estate Group atat in Elvetia, cat si peste hotare si detine prin intermediul Franke Artemis Asset Management Group participatii strategice in cadrul unor companii elvetiene listate la bursa.
Franke Artemis Group are in jur de 11.000 de angajati la nivel mondial si este prezent in peste 100 de tari pe tot globul. Grupul a generat vanzari de 2,4 miliarde franci elvetieni in 2010.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
22 Iunie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.