(P) Metode diferite de a-ti decora peretii

Solutiile privind amenajarile interioare sunt foarte multe. Atat de multe incat unele trec total neobservate. Cand vorbim de decorat sau amenajat peretii înţelegem sa ii vopsim intr-o culoare care ne place, eventual agatam si un tablou si cam atat.

Solutiile privind amenajarile interioare sunt foarte multe. Atat de multe incat unele trec total neobservate. Cand vorbim de decorat sau amenajat peretii înţelegem sa ii vopsim intr-o culoare care ne place, eventual agatam si un tablou si cam atat. Cei care vor sa iasa in evidenta eventual il tapeteaza sau il acopera cu mobila astfel incat accentul sa cada pe ceea ce este fizic in camera, nu pe aspectul estetic al peretilor.

Nu spun ca acest lucru este rau, spun doar ca este prea putin sau ca poate fi facut altfel. Ce inseamna altfel? Altfel inseamna mai mult decat diferit. Altfel inseamna mai specific, mai deosebit. Altfel prin ceea ce incerc eu sa iti prezint inseamna in plus.
Suntem deja de 1 an si jumatate de piata si suntem surprinsi de fiecare data cand vedem cum iai decoreaza clientii nostri peretii. Noi le oferim doar oportunitatea. Cu gandul acesta am plecat noi de la inceput, sa le oferim oamenilor sansa de a-si exprima stilul personal si prin intermediul decorarii peretilor.

Pozele din acest articol vorbesc de la sine despre cum poti sa iti exprimi stilul personal.

Intelegi la ce ma refer acum cand zic ca e ceva in plus sa iti exprimi stilul personal prin intermediul decorarii peretilor?

Nu ti-ar placea sa ai control total asupra impresiei pe care o transmite casa ta? Nu ti-ar placea sa iti uimesti musafirii cand acestia te viziteaza? Nu ti-ar placea sa iti decorezi diferit peretii?

Este foarte usor sa lipesti un autocolant decorativ pe perete. Poti lipi un autocolant decorativ in doar 5 pasi.


Kudika
22 Decembrie 2010
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri