Setari Cookie-uri

Noile aspiratoare ecologice Philips

Pentru ca vremea frumoasa si sarbatorile de Paste isi dau intalnire in miez de primavara, este momentul ideal pentru a revigora spatiul in care locuim. Philips da tonul pregatirilor pentru Paste cu noua gama de aspiratoare ecologice FC 9178 si FC 9179 si cu fierul de calcat GC 4640.

Pentru ca vremea frumoasa si sarbatorile de Paste isi dau intalnire in miez de primavara, este momentul ideal pentru a revigora spatiul in care locuim. Philips da tonul pregatirilor pentru Paste cu noua gama de aspiratoare ecologice FC 9178 si FC 9179 si cu fierul de calcat GC 4640.
In materie de aspirat Philips ofera, prin aspiratoarele FC 9179 si FC 9178, solutia cea mai prietenoasa atat pentru consumatori, care isi mentin o pozitie corecta a corpului in timpul aspiratului, cat si pentru mediul inconjurator. Cele doua modele sunt produse ecologice atat prin materialele din care sunt realizate, cat si prin consumul redus de energie electrica. Fabricate in proportie de 95% din materiale fara PVC, acestea vin in ambalaje create din cel putin 95% materiale reciclate, care pot fi prelucrate mai departe in totalitate. PVC-ul este un material periculos, care dauneaza puternic mediului inconjurator, iar aspiratoarele FC 9179 si FC 9178 reprezinta un pas important efectuat de Philips in directia dezvoltarii de produse fara PVC. Acestea au in componenta 75% mase plastice realizate din compusi organici necomestibili sau din materiale reciclate, protejand astfel resursele rare ale planetei.
Cele doua modele au un motor ecologic HD (cu densitate ridicata) care, datorita unui mecanism de functionare inteligent, este capabil sa limiteze pierderile de curent electric, sa optimizeze traseul curentilor de aer si sa creeze o mai mare presiune in interiorul motorului. Cu o putere de 1250 W, motorul Philips HD generează o putere de aspirare maxima de 375 W. Astfel, obtineti rezultate foarte bune de curatare, utilizand cu 35% mai putina energie electrica.
Cei mai multi consumatori acuza, frecvent, dureri de spate datorate activitatilor casnice. Cercetarile ergonomice realizate la Universitatea Tehnica din Delft, Olanda, indica o stransa corelatie intre durerile de spate si activitati precum aspiratul. Acestea solicita puternic spatele prin prin inclinari repetate de pana la 60 de grade fata de pozitia verticala.
Pentru a preveni astfel de probleme, Philips FC 9179 este dotat cu un maner ergonomic patentat PostureProtect, care asigura o pozitie corecta in timpul aspirarii: va ajuta sa preveniti aplecarea in timp ce faceti curat; va ajuta sa va mentineti incheietura mainii intr-o pozitie confortabila; ambele manere fac manevrarea usoara; puteti regla aspiratorul cu usurinta, fara a va apleca, folosind butoanele de pe maner.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
30 Martie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.