Setari Cookie-uri

Roca lanseaza primul sau set complet de baie

Roca, lider global in productia de obiecte sanitare, isi mareste portofoliul pe piata romaneasca, concentrandu-se pe design si inovatie.

Roca, lider global in productia de obiecte sanitare, isi mareste portofoliul pe piata romaneasca, concentrandu-se pe design si inovatie.
Creat de arhitectul britanic David Chipperfield, ELEMENT este primul set complet de baie disponibil in Romania. Chipperfield a castigat RIBA Sterling Prize in 2007 pentru realizarea proiectului Muzeul Modern de Literatura din Marbach am Neckar, Germania.
Roca prezinta ELEMENT, primul set complet de baie adus de companie pe piata romaneasca. Acest set combina frumosul cu utilul, punand accentul pe design si inovatie. Datorita pieselor sale special gandite, setul ELEMENT se potriveste unei bai ce se intinde pe un spatiu mai generos.
ELEMENT este definit de catre un design minimalist, cu piese compacte in forme rectangulare si cu colturi rotunjite. Acest set se potriveste foarte bine unei clientele moderne si cosmopolite, deschise catre nou, cu un stil de viata exclusivist si care doreste sa-si amenajeze baia cu stil si personalitate.
Setul include un lavoar ce poate fi montat atat pe perete cat si pe un blat, un vas WC ce poate fi montat atat pe perete cat si pe pardoseala, un bideu cu aceleasi posibilitati de asezare ca si vasul WC, o cada de baie si o cabina de dus, precum si baterii pentru lavoar, bideu, dus si cada.

Citește și:

Lavoarul este disponibil in doua marimi: 60x51,5 cm, cu sau fara orificiu pentru baterie, si 70x38 cm, fara orificiu pentru baterie. Vasul de WC stativ include un rezervor ceramic echipat cu mecanism dublu-volum, 3/6 litri si sistem de evacuare VARIO. Dimensiuni: 37x67,5x78,5 cm. Vasul WC suspendat are urmatoarele dimensiuni: 37x54,5x39,5 cm. Ambele modele pot fi echipate cu un capac cu sistem de inchidere Soft Close. Bideul este disponibil in doua modele: stativ, la dimensiunile: 37x54,5x39,5 cm, si suspendat, la dimensiunile: 37x54,5x28 cm.
Cada de baie din acril este disponibila la dimensiunile 180x80x42 cm si poate fi incastrata sau montata in centrul baii, cu panou perimetral. Cuva de dus are dimensiunile 90x90x3 cm, in timp ce cabina de dus are 90x90x200 cm. Cabina de dus este realizata din sticla securizata, cu o grosime de 6 mm, si poate fi amplasata atat intr-un colt al incaperii cat si pe un perete cu doua laturi libere. Bateriile pentru cada de baie si pentru dus pot fi incastrate in perete, si pot fi echipate atat cu para fixa, cat si mobila, cu furtun flexibil, de 1,7 metri.
David Chipperfield este un arhitect britanic modernist, nascut la Londra. Chipperfield a fost singurul arhitect britanic printre finalistii pentru proiectului Muzeul Tate Modern. Chipperfield este arhitectul care a semnat reconstrutia Muzeului Neues din Berlin, muzeu ce va fi redeschis in anul 2009.

Citește și:

    Vizionare placuta


    Kudika
    11 Februarie 2009
    Echipa Kudika

    Ti-a placut acest articol?

    Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.