Setari Cookie-uri

Targul National Imobiliar: 5 - 8 februarie

In perioada 5-8 FEBRUARIE, in cadrul Palatului Parlamentului - Sala Unirea, se va desfasura primul eveniment imobiliar din anul 2009.

Targul National Imobiliar (TNI) este singurul eveniment imobiliar ce reuneste jucatorii pietei, in cea mai importanta expozitie imobiliara pe parcursul a 4 zile.
In perioada 5-8 FEBRUARIE, in cadrul Palatului Parlamentului - Sala Unirea, se va desfasura primul eveniment imobiliar din anul 2009. Sunt asteptati un numar record de vizitatori, tinand cont de situatia actuala a pietei de profil si mai ales de faptul ca cerererea de locuinte din ce in ce mai mare, acum poate intalni adevarate OPORTUNITATI. Dezvoltatorii vin cu DISCOUNT-uri de neegalat pana in prezent, dar si cu solutii de finantare proprii, astfel incat sa se poata achizitiona APARTAMENTE cu plata in rate fara a apela la credite bancare. Totusi in cadrul evenimentului vor fi prezente si BANCI care doresc consolidarea pozitiei de piata in conditiile actuale de criza financiara si care vin in intampinarea clientilor cu noi servicii si produse bancare.... Iar cine nu doreste sau nu poate CUMPARA un APARTAMENT, acum are posibilitatea sa INCHIRIEZE in conditii deosebit de avantajoase.
Avantaje pentru clienti
Cum apartamentele si garsonierele sunt la mare cautare, oferta targului preintimpina aceasta nevoie. Oferind discounturi mari si alternative la creditul ipotecar, expozantii la targ au toate sansele sa atraga clientii in numar mare. Dezvoltatorii sunt constienti de faptul ca romanii, nevoiti in aceasta perioada sa stranga cureaua, evita sa mai apeleze la banci. Cine nu vrea sa aiba de-a face cu ratele, poate opta pentru varianta inchirierii, cu posibilitate de cumparare dupa expirarea contractului. Avantajul este ca nivelul chiriei lunare poate fi si de doua ori mai mic decat decat nivelul unei rate bancare.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
28 Ianuarie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.