Setari Cookie-uri

Aventuri de week-end pentru copii la magazinul IKEA

Copiii si adolescentii cu varste cuprinse intre 9 si 13 ani sunt asteptati in magazinul IKEA din Zona Comerciala Baneasa in week-end pentru a participa la activitatile organizate special pentru ei.

Copiii si adolescentii cu varste cuprinse intre 9 si 13 ani sunt asteptati in magazinul IKEA din Zona Comerciala Baneasa in week-end pentru a participa la activitatile organizate special pentru ei. Incepand de pe 17 ianuarie si pana pe 8 martie inclusiv, fiecare sfarsit de saptamana aduce cate o noua modalitate de petrecere a timpului liber, chiar la intrarea in magazinul IKEA.
Distractia a inceput in week-end-ul 17-18 ianuarie cu curse pentru cei pasionati de masinute teleghidate. Masinutele, replici ale modelelor reale intalnite pe circuitele diferitelor competitii ale Federatiei Internationale de Automobilism, au rulat pe o pista de 4 x 3,5 m. Peste 150 de copii s-au intrecut in peste 25 de curse, in timp ce taticii nu s-au putut abtine sa nu-i ajute, aratandu-le cum se face.
Publicul format din mici si mari este asteptat la un uluitor specatacol de magie in week-end-ul ce urmeaza, iar apoi micii alpinisti isi pot incerca fortele intr-o noua aventura, pe piramida gonflabila pentru catarare. Cu inaltimea de 5 metri, aceasta se va gasi in aceeasi zona de joaca, in saptamana urmatoare.
Zilele de week-end sunt cele mai aglomerate in magazinul IKEA. Si, pentru ca orice vizita sa fie o experienta placuta pentru intreaga familie, ne-am gandit sa le oferim si copiilor posibilitatea de a-si consuma energia in timp ce parintii isi fac linistiti cumparaturile. Intrucat vremea rece nu ne mai permite sa iesim la fel de mult in aer liber, cei mici pot veni acum impreuna cu cei mari ca sa se simta bine intr-un spatiu numai pentru ei”, a declarat Cornel Oprisan, retail manager IKEA Romania.
Tot din 17 ianuarie au inceput inscrierile pentru campionatul de fusbal pe grupe de varste (9-13 ani si, respectiv, 14-17 ani), ce se vor incheia pe 31 ianuarie. Campionatul se va desfasura in saptamana 2-6 februarie, timp in care participantii vor avea la dispozitie patru mese de fusbal, amplasate la intrarea in magazin.
Copiii cu inaltimea mai mica de 94 cm nu trebuie sa fie invidiosi pe cei mai mari, pentru ca ei au la dispozitie in permanenta la magazinul IKEA locul de joaca special amenajat pentru ei la parter. „Piticii” pot ramane aici, gratuit, pentru o perioada de o ora, sub supravegherea atenta a personalului IKEA, in timp ce parintii fac cumparaturi. Si in interiorul magazinului, atat in zona de mobila, cat si in cea de accesorii, exista spatii speciale destinate copiilor, unde ei se pot juca in deplina siguranta.

Citește și:

La IKEA weekend-urile sunt distractive!

Vizionare placuta


Kudika
23 Ianuarie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.