Setari Cookie-uri

Stagnarea vanzarilor de locuinte urca ofertele pentru imobile de inchiriat cu 45%

Numarul ofertelor pentru imobilele de inchiriat a crescut cu pana la 45% in luna septembrie, fata de luna precedenta, cresterea avand la baza stagnarea vanzarilor de locuinte, arata ultimul raport al AnunturiParticulari.ro.

"In momentul de fata asistam la un fenomen de stabilizare a pietei, uniformizarea preturilor reprezentand o consecinta a exploziei ofertelor imobiliare. Aceasta stagnare reprezinta un avantaj atat pentru proprietari cat si pentru persoanele interesate sa inchirieze un apartament sau o garsoniera in perioada urmatoare", adauga managerul AnunturiParticulari.ro.
Statistica are la baza ofertele imobiliare din Bucuresti, publicate de persoanele particulare in toata presa scrisa si pe internet, iar pretul mediu este obtinut pe baza preturilor solicitate de proprietari.
AnunturiParticulari a fost lansat in anul 2001 si consta in monitorizarea tuturor anunturilor imobiliare publicate de persoanele particulare in presa scrisa si pe internet.
Potrivit reprezentantilor companiei, Anunturi Particulari monitorizeaza zilnic intre 500 si 4.000 de anunturi imobiliare publicate de particulari, dintre care o medie de 700 anunturi contin oferte aparute pentru prima data.
Sursa: Wall-Street.ro.
Citeste si alte stiri imobiliare pe Wall-Street. ro. Noi iti recomandam:
Atisreal: Declin al tranzactiilor cu locuinte
Teodor Pop, RED: Am oprit negocierile si am retras proiectele care erau de vanzare
Esop: 40% din spatiile de birouri au fost livrate cu intarziere
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
27 Octombrie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.