Setari Cookie-uri

Proiectul rezidential ParkLake, redus la jumatate

Sonae Sierra si Caelum Development au decis sa renunte la construirea unuia din cele doua blocuri turn programate in cadrul proiectului ParkLake Tower, pe restul terenului urmand a fi amenajate terenuri de tenis si alte locuri de agrement.

Caelum Development, cu sediul in Varsovia, a fost fondata in 2002 de Capital Partners Holding, un investitor privat din Irlanda cu o experienta de peste 10 ani pe piata imobiliara. In anii trecuti, Caelum Development a investit in principal in Polonia, in outlet-uri de retail multi-functionale, hoteluri si birouri, ceea ce a adus companiei o crestere anuala de peste 200%. Datorita cresterii dinamice si activitatilor variate, compania a decis sa isi schimbe strategia concentrandu-se sa devina un dezvoltator independent. In prezent portofoliul Caelum Development cuprinde 46 de proprietati (in folosire sau in constructie) in Polonia, Romania, Ungaria si Germania.

Sursa: Wall-Street.ro
Citeste si alte stiri despre piata imobiliara pe Wall-Street.ro. Noi iti recomandam:Shimon Galon, GTC Romania: Detinem aproape jumatate din piata apartamentelor noi
10% din Global City Residential, vandut in trei saptamani
Omul de afaceri Ofer Nimrodi construieste 1.500 de locuinte in cartierul Pantelimon
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
4 Iulie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.