Design Collection - Noutate si avangardism in domeniul amenajarilor interioare.

Design Collection - Noutate si avangardism in domeniul amenajarilor interioare.

Proges aduce pe piata romaneasca cea mai avangardista colectie de parchet laminat "Design Collection".

Proges, companie romaneasca importatoare si distribuitoare de materiale pentru amenajari interioare (parchet, mocheta, covoare, PVC, lambriuri, usi), raspunde cerintelor consumatorilor in materie de design aducand pe piata romaneasca cea mai avangardista colectie de parchet laminat "Design Collection".
Model: Paloma Alb Pe masura ce inaintam in secolul 21 industria pardoselilor trece ea insasi printr-o epoca de posibilitati nelimitate. Astfel, companiile dezvolta in permanenta noi tehnologii inovatoare pentru a crea pardoseli care sa reflecte adevarate texturi, desene i modele care doar cu cateva decenii in urma, ar fi fost imposibil de realizat. De fapt, nu exista nici un produs din gama materialelor pentru amenajari interioare, care sa ofere o varietate atat de mare, flexibilitate in stiluri, culori, desene si modele, atunci cand luam in considerare protejarea mediului inconjurator
Pardoselile sunt cele care stabilesc tonul unei camere - aspectul si admosfera acestia. Nevoia de a echilibra balanta vietii cotidiene agitate se reflecta in nevoia de a aduce natura inapoi in viata noastra. Ca raspuns, multe tendinte in pardoseli sunt axate pe teme de fizica si natura, ecologia, verdele, aspectul economic sunt astazi unele dintre cele mai puternice puncte ale designlui.
Pentru prima oara, gama Design Collection a fost prezentata de Proges (unicul importator al acestei game in Romania) in cadrul Expo Ambient care a avut loc in data de 21.05.2008 la Romexpo.
Gama reprezinta o varietate unica de modele noi, imprimeuri si compozitii menita sa aduca un plus de culoare si buna dispozitie casei dumneavoastra. De asemenea, prin calitatile sale (parchetul se preteaza traficului comercial mediu) si designul deosebit, parchetul laminat din gama Design Collection este foarte potrivit si pentru decorarea biroului, cafenelelor, hotelurilor dar si gradinielor de copii, etc.
Din gama "Design Collection" fac parte doua modele florale, "Paloma", care jongleaza cu lumea visului din Art Nouveau si imbina contraste de lumina-intuneric. La fel de impresionant este si modelul de piatra "Fengshui-Stone", menit se ne aminteasca de o plimbare de-a lungul tarmului. Si in final, cei care doresc sa ofere copiilor lor un ambient special au acum la dispozitie produs plin de culoare si personalitate, parchetul laminat Bambino destinat decorarii camerei copilui si a gradinitelor.

Vizionare placuta


Kudika
23 Iunie 2008
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.
Setari Cookie-uri