Setari Cookie-uri

Frigiderul care prepara cafea

Noul frigider Side by Side Whirlpool este dotat cu espressor, filtru de apa si dispozitiv de gheata, verifica temperatura la fiecare secunda si isi stabilizeaza temperatura optima de cinci ori mai rapid, cu acelasi consum optim de energie.

O functie inteligenta Whirlpool, „Vacanta”, intrerupe functionarea frigiderului dumneavoastra atunci cand sunteti plecat, pastrand temperatura la 12ºC pentru a preveni aparitia mucegaiului si a mirosurilor neplacute, fara un consum inutil de energie.
Optiunea de incarcare pe jumatate a congelatorului poate fi folosita atunci cand aveti numai cateva produse alimentare de congelat, prin dezactivarea raftului superior si pe cel inferior pentru a concentra puterea de racire pe raftul din mijloc, facand astfel o excelenta economie de energie.
Noul frigider ofera spatii de depozitare generoase, atat in partea de frigider cat si in partea de congelator, prin compartimentarea mai eficienta a interiorului. Sertarele transparente si rafturile de sticla anti-varsare ofera o mai buna vizibilitate a alimentelor, facilitand depozitarea lor cat mai ordonata.
Pe langa espressor, frigiderul este prevazut cu un dozator de apa filtrata si o masina pentru cuburi de gheata, ambele incorporate in usa, economisind astfel 20% din spatiul util al congelatorului. Frigiderul dispune si de un compartiment special pentru a va depozita gustarile dintre mese.
Filtrul Microban si optimizarea temperaturii tin bacteriile la distanta, fac ca alimentele sa nu miroasa urat si le mentin gustul si prospetimea o perioada indelungata.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
9 Iunie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.