Setari Cookie-uri

Pregatiti casa pentru vanzare

Foarte multi dintre noi avem in plan, pentru anul viitor. sa ne schimbam locuintele. Adica sa le vindem la un pret cat mai avantajos pe cele actuale, sa mai adaugam o suma de bani si sa ne cumparam o casa mai spatioasa, in alta zona , mai luminoasa etc.

Foarte multi dintre noi avem in plan, pentru anul viitor, sa ne schimbam locuintele. Adica sa le vindem la un pret cat mai avantajos pe cele actuale, sa mai adaugam o suma de bani si sa ne cumparam o casa mai spatioasa, in alta zona , mai luminoasa etc.
Cum trebuie insa sa ne pregatin casa pentru vanzare? Se stie foarte clar ca piata variaza, ca oamenii au multe alte oferte si ca noi dorim sa obtinem un pret cat mai bun!
In ce trebuie si in ce nu trebuie sa investim? In primul rand locuinta actuala trebuie sa fie "sanatoasa". Daca va veti prezenta casa unor posibili cumparatori cu diverse probleme (gen teava de la baie stricata, igrasie pe toti peretii din bucatarie, urme pe tavan de la ultima inundatie provocata de vecinii de mai sus) este posibil sa nu aveti sanse de a castiga o suma prea mare ba chiar sa o vindeti la un pret mai mic decat ar valora in realitate.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
26 Noiembrie 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.