Setari Cookie-uri

Cauti un apartament nou?

Iti venim in ajutor cu prezentari ale celor mai atractive centre rezidentiale noi. Sapatamana aceasta dam startul unei serii de articole, astfel incat sa fii cat mai bine informat in ceea ce priveste ofertele de piata.

Iti venim in ajutor cu prezentari ale celor mai atractive centre rezidentiale noi. Sapatamana aceasta dam startul unei serii de articole, astfel incat sa fii cat mai bine informat in ceea ce priveste ofertele de piata.

Metropolis Residence

Scurta descriere: Casa ta, la 12 minute de Piata Victoriei
Proiectul va consta intr-o cladire cu parter si 18 etaje si doua cladiri cu parter si 13 etaje, ce vor insuma o suprafata construita de 36.941 mp. Metropolis Residence ofera 276 de apartamente, de la garsoniere pana la apartamente cu 4 camere.
Dotarile si finisajele moderne vor asigura tot confortul si siguranta unei locuinte moderne si functionale: parchet laminat, gresie pe hol, in bucatarie si in bai, ferestre termopan din aluminiu. Baile vor fi complet mobilate si utilate cu obiecte sanitare iar bucatariile vor fi livrate cu mobilier de import, cumparatorii avand posibilitatea sa aleaga una din cele 8 variante (5 clasice si 3 moderne). Toate apartamentele vor avea aparate de aer conditionat instalate, centrala termica individuala si conexiune la reteaua internet.
Metropolis Residence va beneficia de o parcare subterana ce va rezolva problema parcarii pentru viitorii locuitori. De asemenea, timpul pierdut la cumparaturi in supermarket-uri aglomerate va putea fi evitat prin vizitarea centrului comercial din cadrul complexului. Clubul de fitness, locurile de joaca pentru copii si sistemul de paza asigurat 24 h sunt alte facilitati ce vor asigura tot confortul unui stil de viata modern. S-a avut in vedere optimizarea spatiilor de locuit astfel incit, apartamentele sa poata asigura confortul si calitatea, la cele mai mici preturi.
Locatie: In partea de nord-vest a Bucurestiului, pe strada Telega, in apropiere de Podul Constanta si Piata Chibrit, se vor ridica trei cladiri impunatoare, cu structura moderna si design deosebit, amplasate pe un teren de aproape 6.000 mp.
Transportul in comun este bine reprezentat in zona. In imediata vecinatate sunt statiile pentru metrou, tramvai (liniile 20, 24 si 42), troileibuz (liniile 65, 86 si 97) si autobuz (liniile 105, 112, 300 si 331).
Data finalizarii proiectului: Constructia intregului complex a demarat in luna februarie 2007 si va fi finalizata in trimestrul 3, 2008.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
5 Octombrie 2007
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.