Black Friday 2018: cele mai bune REDUCERI AICI! [LIVE promoții]
Black Friday 2018: cele mai bune REDUCERI AICI! [LIVE promoții]

Contempo, prima retea de magazine imobiliare stradale, introduce pe piata de real-estate din Romania un nou concept de business, prin care ofera clientilor sai servicii all-in-one, sub sloganul: „Cheia casei tale e la noi”.

Black Friday 2018: ziua cand se reinnoieste garderoba

Contempo reprezinta un proiect ambitios, dezvoltat pentru piata din tara noastra de catre unul dintre cele mai importante grupuri de real-estate din Spania si din Europa, in parteneriat cu firma spaniola GIS, care desfasoara de peste cinci ani afaceri imobiliare de succes in Romania. Contempo isi propune sa valorifice experienta in afaceri imobiliare a grupului, care activeaza in aceasta industrie de peste 25 de ani, iar din anul 2005 si-a deschis filiale in Polonia si Romania. Acest grup detine in Bucuresti terenuri pentru constructia a 1.000 de apartamente si dezvolta in prezent trei proiecte rezidentiale, unul dintre acestea fiind Harmonia Residence, in Nordul capitalei, care cuprinde 88 de apartamente, duplexuri si locuri de parcare.

Proiectul Contempo consta in dezvoltarea unei retele de magazine imobiliare stradale, care ofera clientilor solutii si servicii complete, cu privire la toate tipurile de tranzactii imobiliare, consultanta financiara si juridica, la standarde internationale.

Printr-o investitie de 2 milioane Euro, Contempo este in masura sa ofere clientilor sai solutii personalizate privind toate categoriile de tranzactii imobiliare, care includ, pe langa o oferta vasta de proprietati, servicii de consultanta financiara si juridica.

„Conceptul de „retea de magazine imobiliare” a fost deja implementat pe piata de real-estate din Spania, unde a inregistrat un real succes, ceea ce ne determina sa credem ca grupul nostru va obtine rezultate foarte bune si pe piata imobiliara romaneasca, devenind un trend-setter in acest domeniu. Dinamica si potentialul de dezvoltare ale acestui segment au fost principalele motive care au stat la baza deciziei noastre de a intra pe piata din Romania.”, declara Rafaela Nebreda, Managing Partner Contempo.

Serviciile Contempo se adreseaza atat clientilor individuali, cat si investitorilor si dezvoltatorilor de proiecte imobiliare prezenti pe piata din Romania, carora le ofera servicii complexe, precum consultanta in realizarea master-planului pentru optimizarea eficienta a locatiei, strategie de marketing, strategie de vanzari, asistenta juridica, precum si un substantial suport media propriu (web-site, revista, brosuri, campanii de comunicare).

Black Friday 2018: cele mai bune REDUCERI AICI! [LIVE promoții]
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: