Setari Cookie-uri

Sony Vaio LT PC / TV: competitie pentru Apple iMac

Pe data de 7 august, Apple a lansat noi modele din superba serie iMac, pastrand design-ul aparte care a consacrat produsele companiei conduse de Steve Jobs.

Pe data de 7 august, Apple a lansat noi modele din superba serie iMac, pastrand design-ul aparte care a consacrat produsele companiei conduse de Steve Jobs. De cealalta parte a oceanului, japonezii de la Sony nu au stat cu mainile in san si au dat o replica pe masura.

Sony Vaio LT PC / TV: competitie pentru Apple iMacSony Vaio LT PC/TV este un produs all-in-one capabil sa satisfaca gusturile si celui mai pretentios utilizator. Tinand cont de aspectul exterior, aparatul multimedia ne trimite cu gandul la un tablou cu suport clasic, insa asemanarea se opreste aici. Avand o rama eleganta construita din policarbonat, care incadreaza perfect display-ul widescreen de 22” cu tehnologie XBRITE-HiColor proprietara
Sony, Vaio LT PC/TV redefineste notiunea de “home entertainment”.

LCD-ul ofera o rezolutie maxima de 1980 x 1200 pixeli, fiind pregatit pentru high-definition 1080p. Deasupra display-ului, in rama transparenta si-au gasit locul o camera de 1,3 megapixeli si un microfon cu functie de anulare a ecoului, ideale pentru conferinte sau simple “discutii” intre prieteni. Unitatea optica Blu-ray se gaseste in partea dreapta a carcasei, fiind de tip slot-in, pentru a usura introducerea discurilor.

Sony Vaio LT PC / TV: competitie pentru Apple iMacTehnologia Blu-ray, cu toate ca este destul de scumpa, incepe a fi implementata tot mai des in astfel de produse, avantajul clar constituindu-l spatiul de 50 GB, de peste zece ori mai mare decat al unui disc DVD, dar si calitatea impresionanta a unui film compatibil cu acest standard. Functia TV poate fi accesata prin apasarea unui buton A/V power, indiferent daca PC-ul boot-eaza sau ruleaza diverse aplicatii. Unul din cele doua moduri de lucru poate fi usor trecut in background folosind si telecomanda din dotare, care aminteste de cea a consolei Xbox.

Sony Vaio LT PC / TV: competitie pentru Apple iMacPe taramuri mai evoluate exista deja numeroase canale de televiziune ce transmit in format HD, claritatea unor astfel de materiale facand din Sony Vaio LT PC/TV o alegere perfecta pentru sufrageria oricui. Pe taramuri mai putin evoluate, noul multimedia center poate fi folosit gratie tv tuner-ului extern aflat in dotarea standard, ce asigura compatibilitatea cu semnalul sosit prin cablu.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
19 Septembrie 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.