Fie ca vizitezi Turcia, salbatica Costa Rica sau exotica Kenya, fiecare destinatie te intampina cu hoteluri de lux care promit sa iti ofere o experienta de neuitat. Daca te-ai plictisit insa de Four Seasons, Ritz-Carlton sau Hilton nu vei fi dezamagit de oferta excelenta de hoteluri cu stil care intrec orice asteptari. Excentrice si bizare, sigur iti vor starni curiozitatea din prima clipa.

Al Maha Desert Resort Spa

Hotelul exclusivist, construit de catre Emirates Airlines intr-o oaza desertica situata in afara cosmopolitului Dubai, se aseamana cu un loc de campare al beduinilor. Fiecare camera are piscina privata, iar pentru cei mai exigenti clienti se ofera tratament spa specific locului. Ca activitati adiacente se recomanda safari in desert, plimbari pe camila si demonstratii de vanatoare de soimi.

Anatolian Houses

Localizat in peisajul vulcanic al Cappadociei, un teritoriu apartinand UNESCO World Heritage, acest hotel de lux atrage turistii cu apartamente decorate cu televizoare LCD si Jacuzzi. Cappadocia a ramas cunoscuta in istorie ca un loc ascuns al crestinilor in vremea romanilor, oferind nu numai peisaje incredibile, dar si trekking, zbor cu balonul si rafting.

Costa Rica Tree House Lodge

Costa Rica si Marea Caraibelor reprezinta decorul perfect pentru un hotel care aduce mai degraba cu o casa luxoasa in copaci. In cele doua camere de oaspeti se pot caza pana la sase persoane, care beneficiaza de o panorama splendida: 300 metri de plaja privata si padurea tropicala din apropiere care se continua cu albastrul Caraibelor. Locul ofera intimitate, dar si activitati numai bune de practicat cu prietenii: surfing si rafting.

Ice Hotel

Cel mai bizar hotel din lume este cu siguranta suedezul Ice Hotel, care se reinventeaza in fiecare iarna din tone de zapada si gheata cristalina. Hotelul poate primi peste 100 de turisti, in camere originale, unde temperatura se situeaza in limita a 5-8 grade Celsius. Incredibilul hotel se remarca si prin capela de gheata (ce spuneti de o nunta la frig?), galeria de arta si barul Absolut, primul bar de gheata original realizat in 1994. Pentru cei care nu suporta o temperatura atat de joasa, Ice Hotel dispune si de cateva camere cu incalzire.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: