Nokia a lansat gama de dispozitive Prism, special conceput pentru utilizatorii preocupai de stil. Gama Nokia Prism include dispozitivele Nokia 7900 Prism i Nokia 7500 Prism, terminale care imbin stilul unic cu tehnologia de ultim generaie. Cele dou modele urmeaz s fie disponibile in trimestrul al treilea din 2007 la preul estimativ de 400 de Euro pentru Nokia 7900 Prism, respectiv 210 Euro pentru Nokia 7500 Prism (sume care nu iau in calcul taxele i subveniile aplicabile produsului).

Piese de mobilier modular: creeaza-ti casa de vis!

Colecia Nokia Prism se evideniaz prin culorile i materialele revoluionare, precum i prin grafica de excepie. Aceste modele se disting pe piaa de dispozitive mobile prin designul original care reproduce forma de diamant, avand unghiuri ascuite, modele geometrice i elemente grafice colorate care refract lumina.

Nokia 7900 Prism

Carcasa dispozitivului Nokia 7900 Prism dispune de o fa elegant i plin de stil, de un negru intens. Pe carcasa din spatele dispozitivului, din aluminiu eloxat, este gravat numele gamei Nokia Prism, carcasa fiind finisat prin tehnologia laser, completand astfel designul unic al dispozitivului, asemntor diamantului. Modelul se numr printre primele dispozitive care dispun de afial principal cu LED organic, ce ofer suport pentru pan la 16 milioane de culori i dispune de protector de ecran extrem de luminos. In plus, dispozitivul Nokia 7900 Prism dispune de imagine de fundal "insufleit", aceasta modificandu-se subtil pe parcursul zilei in funcie de timp, de puterea semnalului i a bateriei, astfel incat fiecare ecran este cu adevrat unic.

Nokia 7500 Prism

Telefonul mobil Nokia 7500 Prism este un dispozitiv deosebit care face parte din aceeai gam ca i Nokia 7900 Prism. Exteriorul negru, elegant, al dispozitivului Nokia 7500 Prism este strbtut de accente coloristice strlucitoare i interanjabile.

Terminalul are o camer foto integrat de 2MP i dispune de funcia de inregistrare video de calitate. Nokia 7500 Prism ofer posibilitatea de redare a muzicii pe o durat de 9 ore i permite stocarea a pan la 1500 de melodii pe o cartel de memorie microSD de 2 GB (achiziionat separat).

6 sfaturi pentru a face cele mai bune poze cu telefonul
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: