Setari Cookie-uri

Nokia Prism - stil exclusivist

Nokia a lansat gama de dispozitive Prism, special conceputa pentru utilizatorii preocupati de stil.

Nokia a lansat gama de dispozitive Prism, special conceput pentru utilizatorii preocupai de stil. Gama Nokia Prism include dispozitivele Nokia 7900 Prism i Nokia 7500 Prism, terminale care imbin stilul unic cu tehnologia de ultim generaie. Cele dou modele urmeaz s fie disponibile in trimestrul al treilea din 2007 la preul estimativ de 400 de Euro pentru Nokia 7900 Prism, respectiv 210 Euro pentru Nokia 7500 Prism (sume care nu iau in calcul taxele i subveniile aplicabile produsului).

Colecia Nokia Prism se evideniaz prin culorile i materialele revoluionare, precum i prin grafica de excepie. Aceste modele se disting pe piaa de dispozitive mobile prin designul original care reproduce forma de diamant, avand unghiuri ascuite, modele geometrice i elemente grafice colorate care refract lumina.

Nokia 7900 Prism

Carcasa dispozitivului Nokia 7900 Prism dispune de o fa elegant i plin de stil, de un negru intens. Pe carcasa din spatele dispozitivului, din aluminiu eloxat, este gravat numele gamei Nokia Prism, carcasa fiind finisat prin tehnologia laser, completand astfel designul unic al dispozitivului, asemntor diamantului. Modelul se numr printre primele dispozitive care dispun de afial principal cu LED organic, ce ofer suport pentru pan la 16 milioane de culori i dispune de protector de ecran extrem de luminos. In plus, dispozitivul Nokia 7900 Prism dispune de imagine de fundal "insufleit", aceasta modificandu-se subtil pe parcursul zilei in funcie de timp, de puterea semnalului i a bateriei, astfel incat fiecare ecran este cu adevrat unic.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
8 August 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.