Setari Cookie-uri

Pasiunea profesionistilor: Canon PowerShot S5 IS

Cu mai putin de doua saptamani in urma Canon a anuntat lansarea unei noi camere digitale: PowerShot S5 IS.

Cu mai putin de doua saptamani in urma Canon a anuntat lansarea unei noi camere digitale: PowerShot S5 IS.

Folosind procesorul de imagine Digic III, 8 MegaPixeli, o noua tehnologie pentru corectarea ochilor rosii, o arie de sensibilitate sporita ISO 80 - 1600 si un senzor ce detecteaza pana la noua fete intr-un cadru, noul model PowerShot se instaleaza in varful piramidei produselor Canon.

Stabilizatorul de imagine indeparteaza neclaritatile din fotografii si minimizeaza efectele miscarii aparatului in timpul filmarii. Motorul Ultra-Sonic efectueaza rapid si silentios focalizarea pentru a nu interfera cu sunetul de pe fundal. Ca raspuns la cerintele utilizatorilor LCD-ul a fost marit de la 2" la 2,5" rezolutia acestuia fiind de 207k pixeli. Ecranul poate fi rotit in toate directiile pentru a permite folosirea aparatului din orice pozitie.

Procesorul Canon Digic III aduce cu el cateva imbunatatiri pentru a realiza fotografii de calitate intr-un mod mai simplu. Tehnologia de detectare a fetelor indentifica automat pana la noua fete intr-o fotografie si optizeaza focalizarea, expunerea si blitul in concordanta cu elementele detectate. In premiera pentru PowerShot S5, acest sistem functioneaza si in cazul filmarii, focalizarea si expunerea fiind in permanenta modificate. De asemenea designarii au dedidat un buton special inceperii inregistrarii pentru a nu pierde momente importante schimband intre modul fotografie si cel video.

Aparatul permite alegerea intre 22 de moduri de fotografiere, de la automat pana la modul manual in totalitate. Managementul fisierelor este mai simplu, datorita sistemului de detectare a fetei, acestea fiind impartite automat in foldere: People, Scenery si Events.

PowerShot S5 IS are incorporat un meniu pentru printarea directa prin conectarea la orice imprimanta compatibila cu sistemul PictBridge. Butonul Print / Share ofera posibilitatea printarii sau a uplodarii fisierelor printr-o singura apasare.

Softul inclus este compatibil cu Microsoft Windows 2000, XP, Vista si Macintosh OS, acesta continand: ZoomBrowser EX 5.8 si ImageBrowser 5.8 pentru vizualizarea si editarea fisierelor, RemoteCapture Task 1.7 pentru realizarea fotografiilor prin comanda de la PC si PhotoStitch 3.1 pentru crearea panoramelor din imagini succesive.

Specificatii tehnice:

Senzor: ½,5" tip CCD

8.0 MegaPixeli
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
24 Mai 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.