3 ceasuri bune

3 ceasuri bune

Daca, de obicei, expresia "ora mesei" aduce aminte de copilarie, de scoala sau de familie, in general, tehnologia a propus o noua interpretare.

Daca, de obicei, expresia "ora mesei" aduce aminte de copilarie, de scoala sau de familie, in general, tehnologia a propus o noua interpretare. Ross McBride a conceput cateva modele de ceasuri, care pot numara secundele cu precizia oricarui alt dispozitiv de acelasi tip, dar in formate cu totul inedite.

Time Table

Masa a carei intregi suprafete este un ceas digital constituie unul dintre exemple. Aceasta poate afisa cu precizie ora prin segmente luminoase alcatuite din pelicule electro-luminescente, incluse in suprafata sa cu grosimea de 6 cm. Masa este prevazuta cu sistem de alarma si un buton care permite deconectarea jocului de lumini in timpul noptii. Ceasul poate fi activat si dezactivat fara ca precizia redarii timpului sa fie afectata.

Digital Dali

Amintiti-va de celebrul tablou al lui Salvador Dali, "Ceasuri moi" si incercati sa va imaginati pictura in varianta moderna sub forma unui ceas cat se poate de tangibil, care se revarsa... McBride este autorul variantei digitale a ceea ce Dali a asezat candva pe sevalet. Ceasul este flexibil, fiind capabil sa atarne pe marginea oricarei suprafete orizontale. Cablul pentru curent porneste fie din spate, fie de dedesubt pentru a putea fi camuflat.

Wave Clock

Acest dispozitiv care face valuri... la propriu este pe de-o parte ceas, iar pe de alta parte sculptura cinetica. Clasicii indicatori ai orei sunt inlocuiti de magneti incorporati sub suprafata structurii. O mica adancitura care indica ora 12, este singurul detaliu vizibil.

Un articol de Alina Boicu

Articol sustinut de PlugIn

Vizionare placuta


Kudika
12 Martie 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri