Setari Cookie-uri

Primul HDTV LIFI vine de la Panasonic

Pe 7 ianuarie, in cadrul CES 2007, Panasonic a anuntat noua line HDTV LIFI.

Pe 7 ianuarie, in cadrul CES 2007, Panasonic a anuntat noua line HDTV LIFI.

Colaborarea companiilor Panasonic si Luxim s-a concretizat prin prezentarea noii linii HDTV LIFI, la cel mai mare show tehnologic international, CES 2007, din Las Vegas.

Tehnologia long-life LIFITM (Light Fidelity), dezvoltata de Luxim, propune o sursa revolutionara de iluminare: ofera performanta la nivelul display-ului prin intensitatea luminozitatii si precizia culorilor, stabilitate, viteza de functionare sporita.

"LIFITM a ridicat nivelul performantei TV-urilor cu micro display, prin stabilitate, siguranta, notabilitate, performanta cromatica si facilitarea utilizarii", a precizat Tony McGettigan, CEO Luxim Corporation. "Suntem mandri ca producatorii electronicelor din cadrul unei industrii de top asa cum este Panasonic, au ales tehnologia propusa de Luxim".

Gama Panasonic High Definition LIFI cuprinde doua serii: LCZ si LCX. Fiecare dintre acestea include ecrane de 61-inch, 56-inch si 50-inch. Rezolutia modelelor PT-61LCZ70, PT-56LCZ70 si PT-50LCZ70 este de 1080 pixeli, iar cea a modelelor PT-61LCX70, PT-56LCX70 si PT- 50LCX70 este de 720 pixeli. Eleganta designului este redata de carcasa neagra, usor lucioasa.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
5 Februarie 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.