Setari Cookie-uri

Ce fel de porti de garaj sa aleg?

Exista mai multe motive pentru care sa investim in porti de garaj de calitate: ne protejeaza garajul si masina de vremea rea, contribuie la imaginea casei, ofera siguranta fata de musafii nedoriti si, in cele din urma, ne fac viata mai comoda si mai usoara.

REZISTENTA
De-a lungul perioadei de utilizare, o poarta de garaj este supusa la nenumarate solicitari mecanice. De aceea, rezistenta este de importanta majora. In cazul portilor Lindab, miezul de polistiren extrudat este imbracat in tabla de otel pe ambele fete si rigidizat suplimentar cu benzi de otel, pentru ca panourile sa reziste cu succes atat la presiunea vantului, cat si la loviri accidentale.
CULORILE

Poliesterul este varianta de acoperire cea mai frecvent utilizata, oferind culori stralucitoare si o mare durata de viata. De asemenea, se pot alege culorile pe structura de lemn. Daca cel mai important criteriu este design-ul, vom alege culorile pe structura de otel stucco, a caror expresivitate si indrazneala ii vor impresiona si pe vecini. Poti alege din cele 9 culori disponibile: alb, maro, toate nuantele de gri, galben rapita, verde inchis, rosu foc, caramiziu, albastru sau silver metalic. Incearca Configuratorul de culori pentru a testa modul cum poarta de garaj se asorteaza cu fatada casei, acoperisul si sistemul de jgheaburi si burlane.
Portile de garaj moderne beneficiaza de accesorii inovatoare:

Actionare electrica
- Daca afara ploua, e frig sau intuneric, deschiderea portii de garaj poate deveni o corvoada. Insa daca poarta de garaj este actionata electric, totul se reduce la o apasare de buton.
Telecomenzi
- Telecomanda iti faciliteaza accesul in garaj, fara sa cobori din masina. Actioneaza deschiderea portii si aprinde lumina de veghe. In plus, poate fi programata sa deschida si o alta poarta, cum ar fi cea de la intrarea in curte.
Ferestre
- Daca vrei lumina naturala in garajul tau, poarta de garaj poate fi dotata cu ferestre incastrate in panourile termoizolante.
Acest material a fost realizat cu ajutorul Lindab Romania (www.lindab.ro).
Despre Lindab Romania
Compania Lindab este prezenta pe piata romaneasca incepand cu anul 1994. Profile si Ventilatii sunt cele doua domenii principale de activitate. Lindab Profile dezvolta, produce si promoveaza solutii si sisteme eficiente din otel pentru industria constructiilor. Lindab Ventilatii acopera toata gama de sisteme de ventilatie: tubulatura si accesorii, difuzoare, grile si anemostate, atenuatoare de zgomot, clapete de reglaj etc.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
13 Februarie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.