Setari Cookie-uri

Construieste-ti ieftin casa!

Foarte multe persoane cred faptul ca este imposibil sa-ti construiesti o casa ieftina. Desi constructia unei locuinte implica timp si sume foarte mari de bani (pe proiectul de arhitectura, pe manopera, pe materiale etc), exista cateva trucuri care te pot ajuta sa faci economii considerabile.

Costurile constructiei unei case depind foarte mult de proiectul de arhitectura al acesteia. Fiecare colt in plus, fiecare camera sau metru patrat in plus vor aduce cheltuieli mai mari atat in prinvinta realizarii proiectului cat si in privinta manoperei si a materialelor necesare.
Majoritatea persoanelor isi doresc locuinte cu arhitectura jucausa, cu balcoane, terase etc., considerand ca imobilele cu arhitectura simpla sunt banale si plictisitoare. Total gresit! Chiar si o casa cu arhitectura "cuminte" poate atrage atentia si starni admiratie prin cromatica fatadei sau prin finisajele folosite. Proiectul unei case cu arhitectura foarte interesanta costa mult mai mult decat un proiect simplu si cochet. Altfel spus, aici apare prima economie pe care o putem face: la arhitectura viitorului imobil.
Suprafata si compartimentarea interioara
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
16 Aprilie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.