Setari Cookie-uri

Motive pentru a-ti construi o casa!

Exista o foarte mare dilema la ora actuala in Romania cu privire la cele doua posibilitati pe care le avem: sa ne constrim casele sau sa ne cumparam locuinte "la cheie"?

Exista o foarte mare dilema la ora actuala in Romania cu privire la cele doua posibilitati pe care le avem: sa ne constrim casele sau sa ne cumparam locuinte "la cheie"? Ei bine, in ciuda tuturor ansamblurilor rezidentiale (care propun locuinte moderne si cu un standard calitativ ridicat) si a tuturor problemelor ce intervin pe parcursul constructiei unei case, varinta cea mai buna este aceea de a-ti construi viitoarea locuinta. Iata cateva aspecte care sustin ideea mentionata mai sus.
- Iti doresti extraordinar de mult o casa, indiferent cat de mica numai sa fie a ta. Sa ai o terasa unde sa iti bei cafeaua, sa ai flori de jur imprejur, sa-ti vezi copii jucandu-se in curte. Ce importanta are daca o construiesti sau daca o cumperi intr-un ansamblu rezidential " la cheie"? Are o foarte mare importanta deoarece, in cazul in care o cumperi, atunci cand vei intra pe strada, locuinta ta nu se va deosebi cu nimic de restul imobilelor. Va fi doar o alta casa din ansamblul respectiv. Aceeasi gradina, aceleasi culori, finisaje etc. Va avea ceva special casa ta? Indiferent cat vei dori sa o schimbi nu poti face minuni deoarece nu merita sa investesti alti bani in ceva cumparat nou. Este ca si cum ai achizitiona o pereche de pantaloni fara sa ii probezi, ajungi acasa si iti dai seama ca, desi sunt foarte frumosi, nu se potrivesc stilului tau. Asa este si cu o locuinta cumparata. Te poti simti "acasa" undeva unde nu te reprezinta nimic?
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
3 Martie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.