Setari Cookie-uri

Proiectul arhitectural!

Proiectul arhitectural reprezinta cel mai important pas in constructia unei locuinte. De acesta depinde: imaginea estetica a viitoarei locuinte, confortul, calitatea constructiei, siguranta si banii investiti!

- Un proiect realizat corect este foarte bine detaliat ajutand firma de constructii sa puna in manopera fiecare etapa cu materiale exacte, fara a fi in impas sau a intampina probleme necunoascute de executie. Totul este clar si concis.
- Proiectul arhitectural ne ajuta sa economisim energie electrica si multe alte costuri de intretinere deoarece locuinta este pozitionata astfel incat toate spatiile sa beneficieze de lumina naturala, acestea avand o orientare corecta asupra puntelor cardinale.
- O locuinta proiectata corect nu va avea niciodata igrasie deoarece in proiectul arhitectural sunt specificate exact tipurile si cantitatile de materiale necesare izolarii interioare si exterioare. Veti economisi astfel foarte multi bani pe incalzirea casei dumneavoastra. In plus, finisajele exterioare nu se vor degrada in timp deoarece apele pluviale au scurgeri exacte care nu afecteaza fatada exterioara a locuintei.
- Un alt lucru foarte important este acela ca, lotul pe care va construiti casa, este studiat si tasat, iar proiectul locuintei este realizat astfel incat sa nu apara pe parcurs probleme de fisurare a peretilor sau aparitia crapaturilor explicate in genul "terenul lucreaza". Intr-adevar terenul lucreaza dar nu astfel incat sa apara probleme la doar cateva luni dupa constructia casei.
- Aspectul exterior si cel interior al locuintei (comunicare fluenta intre incaperi) depind tot de proiectul arhitectural. Si aici nu este vorba de culoarea fatadei ci de modul in care se "muleaza" constructia pe terenul dumneavoastra, este vorba de felul in care locuinta se integreaza in peisaj, de unicitatea acesteia si de povestea pe care o are in spate.
Toate aceste lucruri depind de arhitectul dumneavoastra. Asa ca, putem concluziona foarte simplu: un proiect arhitectural nu costa mult deoarece el ne transforma visul in realitate!
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
20 Februarie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.