Setari Cookie-uri

Sa ne cumparam sau sa ne construim casa?

Fiecare inceput de an anunta schimbari noi in fiecare locuinta! Unii dintre noi doresc sa isi renoveze apartamentele sau casele iar altii doresc sa se mute din locuintele actuale in altele mai noi si mai spatioase! Care este cea mai buna varianta: sa ne cumparam o casa sau sa ne construim una?

Cu alte cuvinte: nu este nevoie doar sa vi se spuna de constructor si sa vedeti dumneavoastra cum arata casa in cauza ci trebuie sa discutati cu proprietari ai altor imobile contruite de firma in cauza!
Constructia unei locuinte
Am tot vorbit, la sfarsitul anului 2007, despre constructia unei case - pe structura din beton sau pe structura din lemn. Alegand aceasta varianta vei avea de intampinat un stres foarte mare si probabil si cateva probleme. Stim cu totii ca "socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ"! Avantajele sunt acelea ca veti avea locuinta pe care ati dorit-o, cu arhitectura si designul interior personalizat, si veti fi siguri ca s-au folosit materiale de calitate si ca viitoarea casa va fi sigura si rezistenta!
Este posibil sa coste mai mult insa stiti cum se spune "un lucru bun este facut doar cu munca si implicare".
Indiferent de varianta care va place si va avantajeaza cel mai mult, noi suntem aici sa va dam solutii si sfaturi! Asteptam sa ne povestiti si intamplarile prin care treceti pentru a invata si a ne inspira din reusitele si greselilor dumneavoastra!
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
3 Ianuarie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.